"Nije svestan da ponižava i svoje dete" Aneli van sebe nakon Asminovih tvrdnji, u njenom telefonu postoje dokazi
Aneli Ahmić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ovo su detalji

"Nije svestan da ponižava i svoje dete" Aneli van sebe nakon Asminovih tvrdnji, u njenom telefonu postoje dokazi

Ahmićeva je pozvala bivšeg partnera da se podvrgne DNK testiranju

Objavljeno:

Asmin Durdžić uključio se sinoć u emisiju "Narod pita" i šokirao javnost kada je rekao da misli da Nora nije njegova ćerka.

Tim povodom oglasila Aneli Ahmić i pozvala bivšeg partnera Asmina da se podvrgne DNK testiranju kako bi se dokazalo da je ona njegova ćerka.

- Što se tiče DNK, ja sam na raspolaganju možemo se naći u Sarajevu, Dubrvniku i Beogradu, može doći gde želi, ja nikome ne idem na noge, što se tiče mene ja znam ko je otac deteta, a to što je on rekao su puste laži koje slušamo godinu dana. Nemam komunikaciju sa njim, niti želim, a on ako želi DNK neka kaže, rekla sam gde može gde dođe, a evo javno ga pozivam i na poligraf jer tvrdi da nismo od 2022. godine zajedno, a u mom telefonu svi dokazi postoje - rekla je Aneli pa istakla:

Asmin Durdžić
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Moram dodati da on nije kontaktirao moju porodicu za DNK analizu, iako su oni bili za to dok sam ja bila u Eliti. Dosta je više njegovih laži i načina na koji ponižava i mene i moju porodicu, a očigledno nije svestan da ponižava i svoje dete. Ja sam mu na raspolaganju i za poligraf i za DNK u bilo koje doba da me pozove rekla sam gde sam, ali sa monstrumom da se nalazim negde u Austriji, neću! - izjavila je Aneli za Pink.rs.

Bonus video:

07:11

Prva izjava drugoplasirane učesnice Aneli Ahmić

(Espreso/Blic/Milica Milojević/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.