Bori se sa teškom bolešću, a danas ceo svet priča o njoj: Vraća se na veliku scenu - ona će biti glavna zvezda
Selin Dion, Foto: Print Screen Youtube/CelineDion

NAJNOVIJE

Bori se sa teškom bolešću, a danas ceo svet priča o njoj: Vraća se na veliku scenu - ona će biti glavna zvezda

Selinin nastup u petak biće prvi put da se vraća na scenu otkako je otkazala svoju turneju nakon dijagnoze SPS-a

Objavljeno: 15:23h

Letnje Olimpijske igre u Parizu 2024. godine će se održati od 26. jula do 11. avgusta 2024. godine.

Prema novinskim natpisima svetskih medija, Selin Dion će zaraditi neverovatnih 2 miliona dolara za svoj povratnički nastup na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Parizu.

Pedesetšestogodišnja pevačica povukla se iz javnosti nakon što joj je 2022. godine dijagnostifikovan retki Stif Person sindrom (SPS). Sada je spremna za povratak sa jednim izvođenjem pesme u Francuskoj.

Izvor je potvrdio da se Selin "priprema da u petak izađe na scenu" i da će zaraditi 2 miliona dolara za izvođenje samo jedne pesme. Ove tvrdnje su se pojavile nakon što je pevačica primećena u prestižnom hotelu "Rojal Monsinjo" u Parizu u ponedeljak. Selin je ranije priznala da je njen san da se vrati u Pariz i ponovo vidi Ajfelov toranj. Govoreći za TMZ, izvor je takođe naglasio da se Selin "oseća dobro" uprkos zdravstvenim izazovima.

Selin Dion
Selin Dionfoto: Print Screen Youtube/CelineDion

Selin je u nedavnom intervjuu za francusko izdanje magazina "Vog" otvoreno govorila o svojoj dijagnozi i želji da se vrati na scenu.

- "Imam ovu bolest iz nekog nepoznatog razloga. Gledam na to ovako: imam dva izbora. Ili treniram kao sportista i radim veoma naporno, ili se isključim i to je kraj, ostajem kod kuće, slušam svoje pesme, stojim ispred ogledala i pevam sama sebi - rekla je Selin.

Nastavila je: "Odabrala sam da radim svim svojim telom i dušom, od glave do pete, uz medicinski tim. Želim da budem najbolja što mogu. Moj cilj je da ponovo vidim Ajfelov toranj!"

Selinin nastup u petak biće prvi put da se vraća na scenu otkako je otkazala svoju turneju nakon dijagnoze SPS-a. Pevačica je prethodno nastupala na Olimpijskim igrama, kada je 1996. godine otvorila Olimpijske igre u Atlanti, u saveznoj državi Džordžija. Tada je izvela pesmu "The Power of the Dream" pred rekordnim brojem od 3,5 milijardi gledalaca širom sveta.

Bonus video:

05:17

NOLE MORA DA PROMENI JEDNU STVAR PRED OLIMPIJSKE IGRE Teniski analitičar: Protiv onakvog Alkaraza NIJE IMAO NIKAKVE ŠANSE

(Espreso/Srbija Danas/Staša Savić/Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.