"Obećala da će me proganjati..." Ova smrt je sve duboko pogodila, a njene poslednje dane je otkrila prijateljica
Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

POTRESNO

"Obećala da će me proganjati..." Ova smrt je sve duboko pogodila, a njene poslednje dane je otkrila prijateljica

Saznalo se tek posle smrti

Objavljeno: 07:31h

Glumica Šenon Doerti preminula pre nekoliko dana, a njena koleginica i prijateljica Holi Mari Kombs, podelila je dirljivu priču u kojoj je otkrila detalje iz njihovog odnosa i zajedničkog života.

Kombs je bila duboko pogođena gubitkom svoje bliske prijateljice i koleginice, a kako bi utolila tugu ona je gledala njihove zajedničke fotografija i prisetila se nekih od njihovih razgovora, piše Glossy.

Potom je podelila njihove fotografije i priče na Instagramu, a u jednoj od njih našalila se kako joj je Šenon rekla da će je proganjati nakon njene smrti. Onda je rekla da bi sad tako volela da se to i dogodi.

- Prošla je jedna nedelja i osećam se kao večnost. Provela sam ceo dan tražeći jednu određenu sliku i našala sam skoro sve osim te - napisala je ona na Instagramu.

Šenon Doerti
Šenon Doerti foto: RD/MediaPunch / imago stock&people / Profimedia

Šenon je obećala da će me proganjati, ali sam mislila da će u početku biti zaokupljena još nekima. Avaj, siguran sam da će se pojaviti kada i gde najmanje očekujem. Moj kamen.

Tuga Kombsove je bila očigledna nakon što je Šenon preminula. Ona je objavila dugačku objavu na Instagramu kako bi izrazila svoju zahvalnost na prijateljstvu sa Šenon, ali, naravno, svoju ogromnu tugu zbog njene smrti.

- Moja bolja polovina od 31 godine. U grudima mi je udubljenje i ne mogu da dođem do daha. Nedostaje deo mene iako tačno znam šta biste mi sada rekli. Znam tačno šta ti bi mi rekao da uradim odmah. Znam da će tvoj neumirući duh živeti u meni i mojoj deci koju si volela kao svoju.

- Oni će hodati sa tvojim osećajem svrhe i ponosa. Biće iskreni i zalagaće se za ono što je ispravno. Bez obzira na sve. Tvoja vatra će živeti u njima i u mnogim drugim Čarobnjacima kojima si pomogala da se podignu. Bila si žestoki borac do kraja, moj zaštitnik, ti si zauvek bila i bićeš moja sestra.

Bonus video:

03:07

KLINCI DIKTIRAJU TEMPO, JEDINO JE BITNO KAKVU ENERGIJU DAJEŠ Princ od Vranje o današnjoj muzici

(Espreso / Glossy/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.