2014. godine su svi brujali o Novakovoj svadbi: Tek sada se sve saznali i šokiraće vas ugovor koji je potpisala
Foto: JULIEN DE ROSA / AFP / Profimedia

ovo niste znali

2014. godine su svi brujali o Novakovoj svadbi: Tek sada se sve saznali i šokiraće vas ugovor koji je potpisala

Ove detalje je malo ko znao

Objavljeno: 07:14h

Pevačica Aleksandra Dabić podelila je svoje iskustvo kada je pevala na svadbi Novaka Đokovića.

Ona se prisetila tog perioda u podkastu "Morava".

- Ja sam pevala na svadbi Novaka Đokovića 2014. godine na Svetom Stefanu - rekla je, a voditeljku je zanimalo kakvo je to iskustvo.

Jelena Đoković
foto: Nenad Kostić

- Tada sam prvi put jela predjelo koje danas, ajde da kažemo, negde možeš da vidiš češće. Tada je bilo neobično, dekorisano sa nekim voćem i kavijarom, neka pršuta. Nešto neoubičajne i otktila kako je došlo da peva Novaku.

@morava.podcast Pevala sam na svadbi Novaka Đokovića - Aleksandra Dabić #aleksandradabic #zvezdegranda #grandproduction #srbija #balkan @majapet986 @aleksandradabic37 ♬ original sound - Morava podcast

- Ja sam tada radila sa jednim bendom, čiji je pevač bio njihov poznanik. I onda je to tako zapravo ispalo. Ali to je bilo vrlo strogo, u tajnosti. Morali smo da potpisujemo ugovor, da ne smemo da se slikamo tamo . Imali smo čak i haljine koje su šili po našoj meri. Da bi bile iste pevačice, da ne štrčimo previše. Da to ne bude sad kao ona je bila pevala, nego kome se pevalo. A u krajnjoj liniji da ne bi novinari obletali... - rekla je.

Aleksandra Dabić
Aleksandra Dabićfoto: Privatna arhiva

Aleksandra je rekla i da je bakšiš bio fantastičan.

- To je bilo fantastično. Leteli smo avionom što je u to vreme bilo jako skupo. Dva dana smo bili dole, u Bečićima. Sve je bilo samo na visokom nivou i ostalo mi u sećanju - bila je iskrena pevačica.

Bonus video:

03:54

DESINGERICA PRED KAMERAMA KURIRA OTKRIO ZBOG ČEGA JE POČEO DA SE BAVI MUZIKOM: Moji tekstovi bi bili ljubavni da radim drugi žanr

(Espreso/Telegraf/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.