Da li je moguće da ga više nikad nećemo videti? Dvehiljaditih su svi ludeli za njim, a sada ne znaju šta da misle
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

saznalo se

Da li je moguće da ga više nikad nećemo videti? Dvehiljaditih su svi ludeli za njim, a sada ne znaju šta da misle

Sam naziv sluti na kraj

Objavljeno:

Eminem je odlučio da se reši svog alter ega i to u novom albumu The Death of Slim Shady (Coup de Grâce). Album poznatog repera naišao je na burne reakcije, a fanovi ipak ne mogu biti srećniji, jer – Eminem je izbacio novi album.

Dvanaesti studijski album po redu bio je ključan za rastajanje Eminema i Slim Shadyja. Među 19 pesama su i ranije objavljeni singlovi Tobey i Houdini. U okviru ovog konceptualnog albuma može se poslušati i nastavak hita iz 1999. godine Guilty Conscience.

Sam naziv albuma sluti na metaforički kraj, međutim, čini se da je ovo ipak neki novi Eminemov početak.

Eminem
Eminemfoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nakon spektakularne najave albuma i još spektakularnijeg singla Houdini kojim je album najavljen, sve oči su bile uprte u Eminema i s nestrpljenjem iščekivale zvanični muzički dolazak. Taj dan je konačno i stigao, međutim, komentari su podeljeni. Neki fanovi i muzički producenti nazivaju ovaj album izmešanom torbom. Šta to zapravo znači? Dugoočekivani albumi poput ovog nastaju i dele se pod budnim okom javnosti, pa nije teško shvatiti da odjednom svako počinje da se pita i komentariše kvaliltet istog. Fanovi su sa oduševljenjem dočekali pojedine trake. Međutim, ljudi sa određenim muzičkim iskustvom i nisu potpuno oboreni s nogu, navodeći da je album odličan za fanove, ali da je pomalo razočaravajuće iskustvo sa muzičke strane gledišta.

Međutim, Eminem je za The Death of Slim Shady (Coup de Grâce) unapred najavio da je u pitanju konceptualni album. Sudeći po broju pregleda i komentarima na društvenim mrežama, trenutni favoriti sa albuma su pesme Habits, Brand New Dance i Fuels. U poslednjoj pesmi govori o gorućoj temi optužbi protiv P. Diddy-ja, međutim, pesma koja je zaslužila mnogo više buke jeste Temporary. U njoj poznati reper razgovara sa svojom ćerkom kad je bila dete.

 Eminem je za The Death of Slim Shady  unapred najavio da je u pitanju konceptualni album
Eminem je za The Death of Slim Shady unapred najavio da je u pitanju konceptualni albumfoto: JM Enternational / Shutterstock Editorial / Profimedia

Podsetimo se, poznati reper je imao zanimljivu godinu. Pored muzičkih novosti, Eminemova ćerka je ove godine rekla sudbonosno da, a otac i ćerka su zajedno zaplesali na venčanju. Rep GOAT, kako mu titula kaže, svoje zvanje je zaslužio mukotrpnim radom, a prethodni albumi to i dokazuju.

Poznati reper je imao zanimljivu godinu
Poznati reper je imao zanimljivu godinufoto: JM Enternational / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ove godine, pesma Houdini postala je instant hit i ne bismo mogli da zamislimo bolju najavu novog albuma. Nekoliko pop-up-ova u Los Anđelesu i Londonu obeležilo je početak života ovog albuma, a sa svim vestima možete ići u korak na Eminemovom Instagram profilu.

Bonus video:

00:05

Samit o strateškim sirovinama Srbije

(Espreso / Journal / Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.