Našao dosta mlađu devojku pa naljutio rođenu ženu: Nakon razvoda želi da uništi bogataša, ovo su detalji skandala
Foto: Printscreen Instagram/sherra.rothschild

pretnje

Našao dosta mlađu devojku pa naljutio rođenu ženu: Nakon razvoda želi da uništi bogataša, ovo su detalji skandala

Milioner je kasnije tvrdio da je "bez novca"

Objavljeno:

Nakon 11 godina braka i dvoje dece, britanski preduzetnik Ričard Rotšild (49) razišao se sa suprugom Čarmin De Souzom (50) 2016. godine, a samo dve godine kasnije je spomenuti preduzetnik Plejbojevu zečicu Šeru Mišel uselio u stan bivšeg para u Majamiju vredan 2,3 miliona funti.

2019. godine je visoki sud dao De Souzi 1,73 miliona funti, dok je 49-godišnjem Rotšildu ostalo 634 hiljade funti.

Milioner je kasnije tvrdio da je "bez novca" nakon što je bio prisiljen da svoj Lamborgini i svoju imovinu preda bivšoj ženi.

Rotšild, koji je promenio ime iz Ričard Pierčalo-Piasecki nije deo poznate bankarske porodice Rotšild.

Ričard je osuđen na uslovnu zatvorsku kaznu zajedno sa svojom majkom 2019. godine. I Ričard i njegova majka Vanda prekršili su sudske naloge u vezi s imovinom koja je De Souzi bila obećana. Sudija je upozorio Rotšilda da je u "ozbiljnom riziku od zatvorske kazne" jer nije isplatio potreban novčani iznos.

Inače, sudu je rečeno da su Rotšild i De Souza čak 21 godinu bili zajedno, a upoznali su se još kao studenti. Vodili su uspešan telekomunikacijski posao u zapadnom Londonu i uživali u raskošnom načinu života. S druge strane, njihov razvod postao je i te kako komplikovan i gorak kada je Rotšild uselio svoju tadašnju devojku, Plejbojevu zečicu Šeru Mičel, u njihov luksuzni stan u Majamiju.

Tvrdio je da imovina pripada samo njemu, ali je sudija za razvode odlučio da mora da podeliti imovinu sa svojom bivšom suprugom, i to po pola. Rotšild je kasnije krenuo u pravnu bitku - tvrdio je da je odluka o razvodu "nepravedna", ali nije bio uspešan u svojoj nameri, a sada mu preti zatvor nakon što su i on i njegova majka navodno blokirali prodaju stana bivšeg para vrednog 1,23 miliona funti u zapadnom Londonu.

Sudije su naredile da se nekretnina proda kako bi De Souza stavila u džep oko 500 hiljada funti koje joj duguje njen bivši. Doduše, sudu je rečeno da Rotšildova majka odbija da popusti, s obzirom na to da njena bivša snaja zahteva da se i ona i njen sin smesta uhapse. Medijima se obratio njen advokat, piše The Sun.

- De Souza je osakaćena tekućim troškovima i dugom koji proizlazi iz kontinuiranog kršenja sudskih naloga koje radi tužilac i neispunjavanja najjednostavnijih zahteva da se stvari pokrenu. Sve je to, naravno, namerno i ponizno ponašanje oba tuženika, osmišljeno da osujeti sve razumne pokušaje da se stvari dovedu do kraja, gotovo osam godina nakon sudskog spora - tvrdi njen advokat.

- Uprkos tome što radi puno radno vreme, roditelj je dvoje dece i vodi firmu, i većinu sudskih troškova za pokretanje parnice morala je da plati sama. To uzima svoj danak - zaključio je njen advokat i dodao kako je opterećena ogromnim dugom koji su uzrokovali Ričars Rotšild i Vanda.

Vandin advokat je rekao da je planirala da izađe iz stana u Londonu i preseliti se u stan svoga sina u Majamiju, ali je lošeg zdravlje njenog supruga sprečilo preseljenje. Doduše, sudija je odbacio njegove argumente i naredio mu da preda 586 hiljada funti advokatima za De Souzu u roku od nedelju dana.

Bonus video:

49:29

REDAKCIJA 19.07.2024. 3. DEO

(Espreso / Blic žena/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.