U 98. ima 46 godina mlađu žensku: Svi se pitaju da li je još uvek aktivan, njegovi vršnjaci mogu da sanjaju samo
Foto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

hit na internetu

U 98. ima 46 godina mlađu žensku: Svi se pitaju da li je još uvek aktivan, njegovi vršnjaci mogu da sanjaju samo

Oni imaju jedan od najstabilnijih brakova

Objavljeno: 08:53h

Američki glumac, komičar i producent Dik Van Dajk (98) već 12 godina je u skladnom braku sa 46 godina mlađom suprugom glumicom Arlin Silver. Uprkos velikoj razlici u godinama, oni imaju jedan od najstabilnijih brakova u Holivudu.

Dik Van Dajk (98) iza sebe ima karijeru dugu šest decenija koji je ušao u istoriju kao najstariji glumac koji je osvojio nagradu Daytime Emmy, i to za gostojućeg izvođača u seriji „Days of Our Lives“. Dobitnik je pet Emi nagrada, ima i nagradu Toni, Gremi i svoju zvezdu na Holivudskoj Stazi slavnih.

Legendarni glumac Dik Van Dajk je i dalje do ušiju zaljubljen u svoju 46 godina mlađu suprugu glumicu Arlin Silver.

Zajednički život godinu dana pre venčanja
Zajednički život godinu dana pre venčanjafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Par je u skladnom braku od 2012. godine, a to je glumcu drugi brak. Pre nje je bio u braku sa Mardži Vilet od 1948. do 1984.

Ljubav se rodila iz prijateljstva

Sudbonosni susret dogodio je 2006. u bekstejdžu na dodeli SAG nagrada. Van Dajk je ugledao Arlin Silver dok je sedela na kauču.

— Nikad nisam prišao nepoznatoj ženi u svom životu. Ona je samo prolazila i ja sam skočio i rekao "Zdravo, ja sam Dik". Nisam imao pojma da nema ni polovinu mojih godina. Prelepo — rekao je Van Dajk.

Ljubav se rodila iz prijateljstva
Ljubav se rodila iz prijateljstvafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

„I ona je prošla, a ja sam skočio i rekao sam, 'Ćao, ja sam Dik.' Nisam imao pojma da je upola mlađa od mene. Lepa", izjavio je.

Nakon što je uzeo njenu vizit kartu i potom je zaposlio jer je ona u to vreme radila kao šminkerka, najpre su počeli da se druže.

Komičar je u najnovijem intervjuu za Entertainment Tonight u utorak rekao da im je bilo "suđeno da budu supružnici već 12 godina.

"Bili smo prijatelji toliko dugo da kada sam rekla svojim prijateljima, bili su srećni zbog naše veze, a ja sam se uplašila“, priznala je Silver (52).

„Imao sam sreću što nisam odrastao", dodao je Van Dajk.

Zajednički život godinu dana pre venčanja

Silver se uselila kod Van Dajka 2011. samo godinu dana pre nego što su se venčali u februaru 2012. On je tada imao 86 godina.

Velika razlika u godinama im ne smeta

Svesni su je između njih velika razlika u godinama, ali kako kaže Silver, to im nije bitno.

Velika razlika u godinama im ne smeta
Velika razlika u godinama im ne smetafoto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Mislim da, kada nas vidite zajedno, ne razmišljate o tome. Nikad nisam upoznala nekog kao što je on, uvek srećnog i pozitivnog. Uvek peva, a ja nikad ne bih javno zapevala", rekla je ona.

U 98. godini, zvezda filma “Bye, Bye, Birdie” nastavlja da provodi vreme sa svojom suprugom i aktivan je u desetoj deceniji. Par je uslikan početkom juna u opuštenoj šetnji ulicama Los Anđelesa u Kaliforniji.

Par je takođe primećen kako ide na trening neposredno pre Van Dajkovog 98. rođendana prošlog decembra.

Bonus video:

01:15

UBIJENI POLICAJAC SPASIO VIŠE NEVINIH ŽRTAVA?! Grgur: Napadač se verovatno kretao ka Beogradu, plan bilo nešto JOŠ STRAŠNIJE?!

(Espreso / Blic žena/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.