Da li je moguće? Otkrivena cifra za koju Lepi Mića ulazi u rijaliti: Najavio penziju, ali teško da će otići skoro
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

lepo baš

Da li je moguće? Otkrivena cifra za koju Lepi Mića ulazi u rijaliti: Najavio penziju, ali teško da će otići skoro

Razotkrio i ostale rijaliti igrače

Objavljeno:

Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, godinama unazad je učesnik Zadruge, a svojevremeno je otkrio i koliki mu je honorar, odnosno koliko zaradi po sezoni.

Iako se mnogi "gađaju" raznim ciframa, on ističe da je u rijalitiju za vrlo male pare.

- Ja sam u rijalitiju za vrlo male pare. Pitajte lažne milionere koliko su uzeli para. Boli me glava od njihovih laži. Ja sam inteligentan čovek i pre sam za jednu skromnu, dobru platu, koja te čeka kad izađeš iz rijalitija, nego da tražim milione, a izađem bez žute banke. E, njima se to dešava. Ja sam zadovoljan. Tih deset plata na kamatu, bude plus i neka nagrada, eto dobio sam kola, javnu promociju, pa sve to vredi.

1 / 8 Foto: M.P./ATAImages

- Da sam u spoljnom svetu, potrošio bih pare, dobio koronu i ne bih imao šta da radim. Ja javno pitam sve ove što se busaju honorarima, gde su im ti milioni? Nemaju ni kuće ni kućišta, a pričaju priče za malu decu. Pa, na splavovima ti vajni bogataši iz rijalitija skupljaju po 1.000 dinara da plate račun. Više od njih 30 u zadnje dve sezone nisu dobili ni dinara, sve otišlo na kazne - izjavio je za "Svet".

Ono što dodatno intrigira jeste da se porodica Lepog Miće nikada nije javno eksponirala.

Lepi Mića je nekako uspeo da sačuva svoj privatni život daleko od očiju javnosti, pa smo samo upoznali njegovu ćerku Saru, koja radi u Guglu, dok je njegova žena Snežana ostala nepoznata javnosti.

Bonus video:

32:17

CENTRALNI DNEVNIK 18.07.2024

(Espreso / Telegraf / Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.