OVAKVOG DASU NE VIĐAMO SVAKOG DANA, POKAZAO MIŠIĆAVO TELO: A tek da mu vidite suprugu, sve oči bile su uprte u njih
Glumac, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

odmor

OVAKVOG DASU NE VIĐAMO SVAKOG DANA, POKAZAO MIŠIĆAVO TELO: A tek da mu vidite suprugu, sve oči bile su uprte u njih

Glumac sa porodicom uživa na Mikonosu

Objavljeno: 17:34h

Oskarovac Met Dejmon uživa na letovanju u Grčkoj, gde je otišao sa suprugom Lusijanom i njihovom decom. Porodica se zabavljala na plaži na Mikonosu, a privukli su poglede svih prolaznika.

Met se opuštao u crnom kupaćem šortsu i iako je pokazao zavidne mišiće, svu pažnju ukrala je Lusijana sa svojom figurom u belom bikiniju.

Na plaži su uživale i njihove ćerke, Aleksija (25), Isabela (18), Džija (15) i Stela (13).

Lusijana je Aleksiju rodila pre nego što je upoznala svog budućeg supruga. Meta je upoznala kad je Aleksija imala pet godina, u jednom noćnom klubu u Majamiju, u kojem je ona radila kao šankerica. On je tada u gradu snimao film "Stuck On You".

"Metova priča je ta da me primetio s drugog kraja kluba, a svetlo je bilo na meni. Bila sam u fazonu, da, noćni je klub, svetla su svugde", rekla je Lusijana 2018. godine. Dodala je i da su Meta ubrzo prepoznali drugi, a on se sakrio iza šanka i krenuo da razgovara s njom.

Met Dejmon uživa sa porodicom na letovanju
Met Dejmon uživa sa porodicom na letovanjufoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dejmon se svidio Lusijani, ali ona nije htela da bude s njim jer je imala malu ćerku. Međutim, njemu se to svidelo. "Sviđa mi se što si majka i što ti je to prioritet", rekao joj je tada.

Verili su se u septembru 2005. godine, a venčali su se nekoliko meseci kasnije. Godinu dana nakon veridbe su dobili prvo zajedničko dete, Isabelu, a njeno rođenje je glumcu promenilo život.

"Pre nisam imao život izvan filmova. Radio bih po ceo dan, otišao u teretanu, a onda na spavanje. Sad imam mesto za gde pripadam, pa se vraćam kući nakon posla", rekao je jednom prilikom glumac.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Jutarnji.hr/Kurir/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.