PONOVO PROŠETALA U GOLIŠAVOM IZDANJU, GRUDI SKRIVAJU SAMO TRAČICE: Još jednom je pomerila granice stajlingom
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

pogledajte

PONOVO PROŠETALA U GOLIŠAVOM IZDANJU, GRUDI SKRIVAJU SAMO TRAČICE: Još jednom je pomerila granice stajlingom

Lepa crnka viđena je u društvu svog supruga

Objavljeno:

Bjanke Sensori nekoliko nedelja nije bilo u javnosti, ali u subotu su je paparaco fotografi uhvatili na ulicama Los Anđelesa u njenom prepoznatljivom golišavom maniru.

Lepa crnka viđena je u društvu svog supruga Kanjea Vesta, a par je uživao u subotnjem ručku u jednom popularnom restoranu brze hrane, nakon čega su se zaputili u bioskop.

Iako su Bjanka Sensori i Kanje uživali u neformalnom, dnevnom sastanku, ona je izabrala prilično slobodno, smelo izdanje, u kakvim smo, uostalom, i navikli da je viđamo.

Lepa crnka viđena je u društvu svog supruga Kanjea Vesta
Lepa crnka viđena je u društvu svog supruga Kanjea Vestafoto: SPOT-LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lepa 29-godišnjakinja uskočila je u poluprozirne bokserice boje kože ispod kojih su se nazirale njene tanga gaćice, a uz njih je nosila minjaturni srebrni bikini koji je istakao njen bujni, neverovatni dekolte.

Lascivni bikini je sakrio samo bradavice na grudima ove manekenka, ali čini se njoj samoj to nimalo nije smetalo. Kombinaciju je zaokružila japankama od providne PVC plastike sa visokom potpeticom i kačketom sa vojničkim printom. Bjanka je mesecima imala kratku kosu, ali su njeni pramenovi sada nešro duži i ima popularnu bob frizuru.

Bjanka ne prestaje da intrigira
Bjanka ne prestaje da intrigirafoto: SPOT-LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kanje Vest je, pak, izabrao pamučni sivi duks i crni šorts, dok je na nogama imao ekscentrične patika-čizme koje zapravo podsećaju na čarape. Par je privlačio poglede radoznalih pogleda, a uprkos tome što smo do sada videli na stotine njihovih ekscentričnih izdanja, ne prestaju da intrigiraju u tome koliko daleko zapravo mogu da odu.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Blic žena/Stefana Pavlović/prenela.B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.