SVE ŠTO JE LEPO IMA KRAJ PA TAKO I NAJSKUPLJA SVADBA: Svečanosti trajale od marta, gosti bogataši, a mladenci...
Foto: SUJIT JAISWAL / AFP / Profimedia

BAJKOVITO

SVE ŠTO JE LEPO IMA KRAJ PA TAKO I NAJSKUPLJA SVADBA: Svečanosti trajale od marta, gosti bogataši, a mladenci...

Izmene u saobraćaju izazvale su gnev među građanima

Objavljeno: 22:08h

U Mumbaju je večeras završen svadbeni prijem najmlađeg sina najbogatijeg čoveka u Indiji Mukeša Ambanija, Ananta (29) i njegove izabranice Radike Merčant (29), a njihovo venčanje su mnogi ocenili kao "venčanje godine".

Mladenci su sa gostima danas slavili u kongresnom centru ''Jio World Drive'' u Mumbaju, u vlasništvu porodice Ambani, u okviru Festivala blaženstva, prenosi AP.

Na listi gostiju su bili bivši britanski premijeri Toni Bler i Boris Džonson, muzičke zvezde Adel, Lana Del Rej, Drejkm, kao i fudbalska zvezda Dejvid Bekam,Kim Kardašijan i sestra Kloi, preneli su mediji, ali porodica Ambani još nije potvrdila spisak gostiju.

1 / 7 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U Mumbaju će do ponedeljka biti izmenjen saobraćaj u delu grada gde se organizuje proslava venčanja zbog dolaska velikog broja gostiju.

Izmene u saobraćaju izazvale su gnev među građanima koji su već suočeni sa velikim gužvama u Mumbaju, a luksuz i raskoš naveo je mnoge da postave pitanja o rastućoj nejednakosti u Indiji, gde je jaz između bogatih i siromašnih sve veći, navodi AP.

Porodica Ambani, Mukeš Ambani, Anant Ambani
foto: SOPA Images / ddp USA / Profimedia

Svadbene svečanosti počele su još u martu, kada je porodica mladenaca priredila trodnevnu zabavu na kojoj je bilo 1.200 gostiju, uključujući bivše svetske lidere, biznismene i bolivudske zvezde, a na zabavi je nastupala Rijana.

Porodica je potom u maju povela goste na trodnevno krstarenje od Italije do Francuske, na kojima su pevali Kejti Peri i Pitbul.

Mladoženja sa bogatim tatom
Mladoženja sa bogatim tatomfoto: Punit Paranjpe / Zuma Press / Profimedia

Mukeš Ambani je deveti najbogatiji čovek na svetu, sa bogatstvom procenjenim na 116 milijardi dolara, podaci su koje je objavio Forbs.

Mlada, Radika Merčant ćerka je farmaceutskog biznismena Virena Merčanta i direktorka je marketinga njegove kompanije "Enkor heltker" (Encore Healthcare).

Anant Ambani
foto: Vijay Bate/Hindustan Times / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bonus video:

00:39

Nevreme u Užicu

(Espreso/B92/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.