MAJKO MILA, KAKVA BOGINJA LEPOTE! Može sve da nas kupi, a grudi joj kipe na sve strane: Samo da vidite nakit...
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

bomba

MAJKO MILA, KAKVA BOGINJA LEPOTE! Može sve da nas kupi, a grudi joj kipe na sve strane: Samo da vidite nakit...

Obukla tradicionalnu indijsku nošnju, ali na dosta provokativniji način

Objavljeno:

Nakon sedam dugih meseci raskošnih predsvadbenih proslava i svečanosti, uključujući nastupe Rijane i Džastina Bibera, kao i predsvadbeno krstarenje, Anant Ambani, sin najbogatijeg čoveka u Indiji, konačno se oženio naslednicom farmaceutske imperije.

Kim Kardašijan je sa svojom sestrom Kloi otišla na najskupkju svadbu na svetu, a njihovi stajlinzi su danima glavna tema čitavog sveta.

Današnje izdanje Kim Kardašijan će verovatno ostati upamćeno zauvek, budući da je starleta izgledala kao prava "princeza Jasmin".

Kim Kardašijan na svadbi indijskog milijardera
Kim Kardašijan na svadbi indijskog milijarderafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ona se ponovo pojavila u crvenom kompletu, ali dosta provokativnijim nego što je bio onaj prvi. Bujne grudi su jedva držale tračice, a dugački crveni veo je sve oduševio. Ona je obukla tradicionalnu indijsku nošnju, ali na dosta provokativniji način.

Ono što je zanimljivo je da je Kim na sebi imala i jako vredan nakit. Naime, Kim je nosila ogromni smaragdni ukras za glavu sa odgovarajućim smaragdnim dodacima i razbila internet. Tu su minđuše, narukvica, kao i ogrlica.

Kim je na sebi imala i jako vredan nakit
Kim je na sebi imala i jako vredan nakitfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo, Sestre su juče bile glavna tema komentarisanja. Kim Kardašijan je ukrala šou u haljini ukrašenoj složenim perlama, otvorenog dekoltea, s nakitom na glavi i jednom minđušom koja je išla od uha do nosa, dok je Kloi oduzela dah pink šljaštećim stajlingom.

Pogledajte još fotografija:

1 / 13 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

02:30

OVAKVU KIM KARDAŠIJAN NIKAD NISTE VIDELI Promenila sve na sebi, a na MET GALA svi gledali u GOLE GRUDI TOP MODELA (FOTO/VIDEO)

(Espreso/M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.