MAJKO MILA, KAKVA AŽDAJA OD ŽENE: Boginja lepote (43) se skinula i kao da ju je Mikelanđelo vajao, razvalila ljude
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

bomba!

MAJKO MILA, KAKVA AŽDAJA OD ŽENE: Boginja lepote (43) se skinula i kao da ju je Mikelanđelo vajao, razvalila ljude

Njen crveni bikini pokazao je isklesane trbušne mišiće i izvajane noge

Objavljeno: 10:58h

Bivši model "Victoria‘s Secreta", slavna Alesandra Ambrosio (43), fotografisana je prošlog vikenda kako uživa u sunčanom danu na Ibici u društvu Aleksandera Smurfita. Ova poznata brazilska lepotica uživala je na plaži, a njen crveni bikini pokazao je isklesane trbušne mišiće i izvajane noge.

Alesandra Ambrosio je upotpunila svoje izazovno izdanje nizom ogrlica i narukvica, a oči je od sunca zaštitila smeđim sunčanim naočarima.

Kada su i ranije objavljivane fotografije nje u kupaćim kostimima, neki su komentarisali da ne izgleda "dovoljno" dobro za jednog supermodela, ističući "nesavršenosti" na njenom telu koje sa druge strane, mnogi ne primećuju.

Alesandra Ambrosio, Alesandra Ambrozio
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dvojac je kasnije usnimljen kako neobavezno razgovara na doku.

Podsetimo, Ambrosio prate glasine da je raskinula sa svojim dečkom Ričardom Lijem. S druge strane, irski biznismen s prebivalištem u Monaku je pokazao zavidnu figuru i definisani torzo, a nakon što je uživao u plivanju, snimljen je kako pruža ruku slavnoj manekenki da joj pomogne da izađe iz mora.

1 / 4 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

- Ona je bila s prijateljima i decom, a on je radio pa su se udaljili i nisu izlazili neko vreme - objasnio je izvor ua Daily mail. Status njihove veze trenutno je nepoznat, a par nije viđen zajedno od leta 2023.

Inače, 43-godišnja Ambrosio je poznata po brojnim saradnjama s najpoznatijim modnim kućama poput Guccija, Dolce & Gabbane, Prade, Chanela, Givenchyja i Moschina. S bivšim suprugom, fotografom i dizajnerom Džejmijem Mazurom ima dvoje dece - ćerku i sina.

Bonus video:

50:15

REDAKCIJA 12.07.2024. 2. DEO

(Espreso/Blic žena/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.