ŠTA JOŠ OD OVE ŽENE MOŽE DA SE OČEKUJE? Posle svih drama, sada je ovo došlo na red, objavom je sve uzdrmala
Pevačica, Foto: Printskrin/ Instagram/britneyspears

evo o čemu se radi

ŠTA JOŠ OD OVE ŽENE MOŽE DA SE OČEKUJE? Posle svih drama, sada je ovo došlo na red, objavom je sve uzdrmala

Pevačica po ko zna koji put privlači veliku pažnju javnosti

Objavljeno:

Pevačica Britni Spirs ponovo se našla u centru pažnje. Naime, već mesecima unazad svi ponovo brinu za njeno stanje jer na društvenim mrežama deluje kao da je u novim problemima. Sada je jednom objavom otkrila o čemu se zapravo radi.

Već se neko vreme u medijima govori o problemima koje Britni ima s dečkom Paulom Solizom.

Pevačica je sada na Instagramu objavila "Je*eno slobodna! Nikad više neću biti s muškarcem dok sam živa", a onda je ovu objavu obrisala i zamenila novom.

Nakon ove objave Britni je objavila dva videa u kojima pokazuje dve nove haljine. Oba videa su popraćena pesmom Elle King Ex's & Oh's.

Problemi među partnerima i reakcija policije

Podsetimo, hitne službe su u ove godine reagovale na incident između Britni s i njenog dečka u hotelu Chateau Marmont u Los Anđelesu.

"Primili smo poziv na 911 s informacijom o povređenoj odrasloj ženskoj osobi. Nemamo puno informacija o povredi. Poslali smo jedno vozilo na mesto događaja", rekao je predstavnik vatrogasaca Los Anđelesa.

Pevačica je viđena kako izlazi iz hotela bosa, u donjem vešu umotana u ćebe i držeći jastuk u rukama. Nakon incidenta izvori su rekli da su prijatelji pevačice jako zabrinuti zbog njene veze sa Solizom, a jedan je prijatelj rekao: "On je loša vest od samog početka."

Tokom 2023. počelo se pisati da se Spirs "zbližava" sa Solizom, ali upućeni su u to vreme govorili da su zabrinuti zbog njegove kriminalne prošlosti. Sudski zapisi pokazuju da je optužen za više prekršaja, pa čak i za kazneno delo posedovanja vatrenog oružja.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/Index.hr/Kurir/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.