SRBIJA BRUJI O NJIHOVOM BRAKU I PREVARI KOJA SE DESILA: A imao je šta da kaže i ovaj čovek, ovo ga je šokiralo
Foto: PETAR ALEKSIĆ

zadruga elita

SRBIJA BRUJI O NJIHOVOM BRAKU I PREVARI KOJA SE DESILA: A imao je šta da kaže i ovaj čovek, ovo ga je šokiralo

Odnos Jelene i Ivana glavna je tema u Eliti proteklih dana

Objavljeno:

Mikica Bojanić bio je jedan od malobrojnih gostiju svadbenog veselja Jelene i Ivana Marinkovića, koji će se ubrzo razvesti, budući da je Ivan noćas saznao za ženinu javnu preljubu u "Eliti".

Prevarila ga je pred milionima gledalaca sa osam godina mlađim Urošem Rajačićem, a Mikica je sada, nakon što je noćas sve čuo u "Pretresu nedelje", izneo svoj stav u razgovoru za medije.

- Šokiran sam do te mere... Toliko stvari sam u životu video i prošao da malo šta može da me iznenadi. Svi znamo šta se dešava, šta se kroz ostale sezone dešavalo, ali nekoliko dana pre kraja da se desi sve ovo... Šta me je najviše šokiralo, taj njen bezobrazluk, ta hladnoća njena u svemu tome. Ne može niko nikoga da natera da živi sa nekim, ali da si toliko hladna, bez empatije, a živela si sa nekim... Svi mi napravimo greške, ali ovo... Ne da sam šokiran, nego ne znam šta da mislim, da može tako hladno da priča, da provocira, to je suština. Ona i dalje njega provocira kroz sve to. Šokiran sam, iskreno - priča Mikica, a otkrio je i kakav je utisak stekao o Jeleni.

Bojanić je izneo mišljenje o Jeleni i Ivanu Marinkoviću
Bojanić je izneo mišljenje o Jeleni i Ivanu Marinkovićufoto: G.G./ATAImages

- Sećaju se gledaoci da sam sa Ivanom bio jako dobar, ona je tad čak zamerala što je Ivan sa mnom pio... Posle toga smo se mi videli, bili smo na ručku sa mojom suprugom, upoznali se, ali vrlo kratko, ne da je poznajem, da sam se družio, izlazio ne znam ni ja koliko, pa da mogu da dam sud o njoj. Bio sam im na svadbi, ispoštovao, videli smo se u Novom Sadu, dva-tri puta, ništa više od toga.

Smatrao je da su, nakon što su pregurali težak period, konačano "stali na noge".

Odnos Jelene i Ivana glavna je tema poslednjih dana u rijalitiju
Odnos Jelene i Ivana glavna je tema poslednjih dana u rijalitijufoto: Printscreen/youtube/Zadruga

- Imali su tuča, svađa, prošli su sve to, video sam da im je čvrsta veza. Stali su na noge, on se otarasio poroka, delovalo je da je to to. Nisam imao nijednu zamerku, niti sumnju da nešto nije u redu. Pričali su o njihovoj budućnosti, letovanju, bio sam upućen da će ući zajedno u "Elitu", ali ovo mi nije bilo ni na kraj pameti - kaže Mikica, a rekao je i da li misli da će se, usled novog životnog sloma, Ivan ponovo vratiti starom poroku, alkoholu.

- Ovo je katastrofa. Ni u najluđim snovima nije mogao da pretpostavi da će mu se ovo desiti. Ne mislim da će lako moći da se izdigne iz svega ovoga. Znam da je istinski voli, ovo je baš udarac i teško da će biti dobro - zaključio je Bojanić.

Bonus video:

06:14

Janjuš diže Maju Marinković u nebesa

(Espreso/Pink/D.Tanasijević/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.