RASTURAČICA BRAKA JE SVIMA SMETALA, ŠUŠKALO SE SVAŠTA: Muža smotala dok je bio zauzet, njegovi je mrzeli, a onda...
Foto: Profimedia

DOMAĆINSKI

RASTURAČICA BRAKA JE SVIMA SMETALA, ŠUŠKALO SE SVAŠTA: Muža smotala dok je bio zauzet, njegovi je mrzeli, a onda...

Znate li kako je počela njihova ljubavna priča?

Objavljeno: 11:30h

Holivudska glumica Džulija Roberts danas slavi 22 godine braka sa suprugom američki kamermanon Danijelom Moderom, a znate li kako je počela njihova ljubavna priča?

Džulija Roberts je na godišnjicu braka objavila na Instagramu pravu ljubavnu fotografiju sa suprugom iz mladosti. Poljubac ovekovečen uz opis "22 godine".

Džulija Robert i Danijel Moder dugi niz godina slove za jedan od najskladnijih holivudskih parova i imaju troje dece, ali je njihova ljubavna priča je započela skandalom.

Kako su se zavoleli Džulija Roberts i Danijel Moder?

Njihova ljubav je buknula na setu filma "Meksikanac" 2001. u kojem je igrala sa Bredom Pitom. Sudbonosni susret od prve sekunde bio je fatalan.

"Kad sam ga prvi put videla osetila sam 'podrhtavanje tla'. Nisam mogla da prestanem da razmišljam o njemu', opisala je svojevremeno popularna ‘zgodna žena’.

Džulija je jednom prilikom otkrila kako je izgledao njihov prvi sastanak:

Džulija Roberts
Džulija Robertsfoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

"Srećom, ja volim da jedem, što sam i rekla svom suprugu kada me pozvao na sastanak Pripremi se, neću uzeti samo salatu. Ali to nam je uspelo", prisetila se Džulija Roberts trenutka kada je srela svog supruga.

"Odmah sam se zaljubila u njega. Htela sam da budem sa njim. Nisam mogla da prestanem da razmišljam o njemu, a znala sam da ću se naći u problemima", rekla je Džulija o njihovom prvom susretu.

Prozvali je "rasturačicom brakova"

Ali, to ne bi bio problem da holivudska glumica tada nije izlazila sa Bendžaminom Bratom, dok je Danijel Moder bio u braku sa šminkerkom Verom Štajmberg.

Prozvali je 'rasturačicom brakova'
Prozvali je "rasturačicom brakova"foto: Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

S obzirom na to da su se Džulija i Danijel venčali samo nekoliko meseci nakon što se on razveo od prve supruge, kružile su glasine da je kriva za kraj ovog braka", te su je prozvali "rasturačicom brakova".

Ulje na vatru dolila je i kamermanova bivša supruga Vera, koja je prema pisanju Amo Mama otkrila da se Džulija udvarala njenom mužu dok su joj bili u braku i javno je nazvala "kradljivicom muža" te rekla kako taj brak neće potrajati.

"Deni ima lutajuće oko... i neće se promeniti", izjavila je tada bivša Moderova supruga.

Ona je takođe izjavila da je bila veoma uznemirena zbog cele situacije i da zbog toga nije odobrila razvod Moderu nekoliko meseci.

Džulija i Danijel venčali samo nekoliko meseci nakon što se on razveo od prve supruge
Džulija i Danijel venčali samo nekoliko meseci nakon što se on razveo od prve suprugefoto: MHD / Pacific coast news / Profimedia

Intimno venčanje u Novom Meksiku

Nakon što se Danijel Moder razveo od Vere 2002, iste godine zakleo se na večnu ljubav Džuliji Roberts na glumičinom ranču u Novom Meksiku. Sudbonosno "da" izgovorili su na intimnoj ceremoniji među samo 60 ljudi, a na svadbenoj trpezi su služili hot dog.

Godine 2004. postali su ponosni roditelji blizanaca - dečaka Finijasa Valtera i devojčice Hejzel Patriciju, a 2007. njihova porodica je postala bogatija za još jednog dečaka Henrija Danijela.

Tajna srećnog braka

Na pitanje E!Online šta je tajna njenog braka, glumica je pre nekoliko godina odgovorila:

"Uvek govorim isto i držim se toga. Očigledno funkcioniše ".

Ljubav između Džulije i Danijela je uvek bila jaka i puna strasti, a glumica je često naglašavala da su se momentalno povezali srcem i da je on definitivno ljubav njenog života i da jedino sa njim sve ima smisla.

Svojevremeno je rekla kako ona i Danijel imaju običaj da razmenjuju rukom pisane beleške, izjavila je za CBS Sunday Morning.

"Prvo pismo koje mi je napisao, a ima sedam stranica, još uvek čuvam. Jednog dana ću ga pokazati svojoj ćerki Hejzerl i reći To je ono što treba da tražiš".

- Život koji sam izgradila sa svojim mužem i život koji smo izgradili sa svojom decom, to je najbolje. Da im se vratim kući na kraju dana, to je trijumfalno" rekla je Robertsova tokom pomenutom intervjua za CBS Sunday Mornings.

Bonus video:

01:06

Bizarni video Britni Spirs

(Espreso / Blic žena / Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.