SRBIN KOJI JE SPOJIO GRČKU I ORIJENTALNU MUZIKU: Nenad Ćeranić menja sve iz korena, ovome se niko nije nadao...
Nenad Ćeranić, Foto: Privatna arhiva

BRAVO

SRBIN KOJI JE SPOJIO GRČKU I ORIJENTALNU MUZIKU: Nenad Ćeranić menja sve iz korena, ovome se niko nije nadao...

Produkcija pesme rađena je nekoliko meseci da bi se dobio prezentan zvuk svetskog nivoa

Objavljeno:

Neke od najlepših ljubavnih priča su ispričane upravo u njegovim pesmama, a sada pevač Nenad Ćeranić objavljuje spot za novu pesmu koja će biti nešto sasvim drugačije od pesama koje je do sada snimao.

Vrsni muzičar kog pamtimo po pop hitovima "Nek' padaju kiše" i "Neka pričaju ljudi" rešio je da iznenadi svoju vernu publiku novom pesmom koja odiše melodijom grčke i orijenta, a koja je opet protkana duboko emotivnim tekstom.

Nova pesma zove se "Linija života" i Nenad je, kao i do sada, autor muzike i teksta uz podršku Aleka Aleksova koji je aranžer i muzički producent pesme.

Dobitnika najvećeg priznanja koje Akademija Umetnosti u Beogradu dodeljuje trenutno inspiriše grčka i orijentalna muzika pa je samim tim pesma ,"Linija života" uvod u Nenadovo novo muzičko poglavlje.

Produkcija pesme rađena je nekoliko meseci da bi se dobio prezentan zvuk svetskog nivoa, a u samom snimanju su učestvovali brojni poznati instrumentalisti.

Kako je i sam Nenad u jednom intervjuu rekao, pesma ”Nek' padaju kiše’" je pokrenula njegov san o pravljenju i izvođenju autorskih pesama, a pesma "Linija života" je samo potvrda da je njegov san odavno postao java u kojoj muzičar odlično pliva.

Bonus video:

52:03

CRVENI KARTON 10.03.2024 NENAD ČANAK

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.