ŠTA BISTE VI REKLI DA VIDITE DA MLADA IMA OVOLIKI DEKOLTE? Eva patosirala goste, parče materijala jedva drži grudi
Foto: Astrid Stawiarz / Getty images / Profimedia

DOMAĆINSKI

ŠTA BISTE VI REKLI DA VIDITE DA MLADA IMA OVOLIKI DEKOLTE? Eva patosirala goste, parče materijala jedva drži grudi

U prvom planu bile su Evine bujne grudi, na koje brojni korisnici nisu mogli da ostanu imuni

Objavljeno: 07:21h

Glumica Eva Amuri Martino proteklog vikenda stala je na ludi kamen sa poznatim kuvarom Ijanom Hokom na intimnoj ceremoniji sa 40 gostiju u Njujorku.

Svadbena proslava je bilo inspirsana francuskom verzijom sela, a supružnici su uživali u društvu najbližih prijatelja i srodnika.

- Stvarno smo želeli da stavimo našu malu porodicu u centar svega toga, i da ovaj prijem učinimo zabavnim kako za decu, tako i za sve nas. Trudili smo se da napravimo ceremoniju koja je bila vrlo lična i intimna, ali i da se fokusiramo na drugu najveću ljubav naših života - hranu! Sve što smo zaista želeli jeste prelepa atmosfera, naši najbliži i najdraži na jednom mestu, i zabava puna ukusnih delicija - ispričala je Eva za magazin "People".

Ipak, najviše pažnje privukla je venčanica koju je Eva ponela tog posebnog dna. Nosila je haljinu sa potpisom američke dizajnerke venčanica Kim Kasas, a cela je bila od tila sa tufnicama i belom čipkom.

Takođe u prvom planu bile su Evine bujne grudi, na koje brojni korisnici nisu mogli da ostanu imuni. Mnogi su tvrdili da je toaleta "neprimerena" zbog bujnog poprsja i da čini da Eva izgleda "jeftino" i "vulgarno".

Prozivke

Ona je na Instagram priči podelila uveličanu fotografiju svog dekolta, napisavši:

- Svima koji su skandalizovani zbog toga što nisam "sakrila" svoje grudi... Slobdno sačuvajte ovaj snimak ekrana za kasnije - piše.

Inače, i njena majka Suzan Sarandon je izgledala šik, a njen izbor bilo je belo odelo sa razdraganim, šarenim dezenom voća i cveća.

Bonus video:

06:29

Odgovor Ane Brnabić

(Espreso/Kurir.rs/I.M./Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.