Da li znate da je ova žena kuma Jelisavete Orašanin? U braku je sa poznatim košarkašem i imaju veliku porodicu
Jelisaveta Orašanin, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

mnoge interesuje

Da li znate da je ova žena kuma Jelisavete Orašanin? U braku je sa poznatim košarkašem i imaju veliku porodicu

Poznati par Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin krstili su ćerku Petru, a u ulozi kume bila je supruga našeg proslavljenog košarkaša

Objavljeno:

Nekadašnji košarkaški reprezentativac i igrač NBA tima Oklahoma, Nenad Krstić godinama je u skladnom braku sa Tatjanom, Tanjom Jelačić s kojom se venčao 2009. godine nakon čega su dobili četvoro dece.

Oni su pre braka u vezi bili punih šest godina. Tatjana je diplomirala molekularnu biologiju, a potom se posvetila porodici i deci, a bila je i velika podrška suprugu čija karijera je u to vreme išla uzlaznom putanjom.

Godinu dana pre nego što su se zakleli jedno drugom na večnu ljubav Nenad i Tanja su se verili ispred hotela Leopold u Novom Sadu, što je bila najlepša uvertira za njihovo venčanje.

Nenad Krstić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Iako je Nenad iz Kraljeva, a njegova lepša polovina rođena Novosađanka, mladenci su odlučili da svoje bračne zavete izgovore u crkvi Svetog Marka u Beogradu, a potom i u poznatom beogradskom hotelu gde su upriličili glamurozno veselje.

Od tada oni su jedno drugom velika podrška, a Nenad ne može da zamisli svoj život bez Tanje i dece. Osim zbog poznatog supruga Tanja je često tema medija zbog toga što je veoma bliska sa našim poznatim parom Jelisavetom Orašanin i Milošem Teodosićem.

Njih dvoje su pre nekoliko dana upriličili krštenje ćerke Petre i sina Bogdana. Petru je krstila Tatjana, koja je sa Jelisavetom veoma bliska, dok je Bogdana krstio Milošev drug Srđan.

Poznato je da Teo i Jelisaveta ne vole mnogo da eksponiraju svoju decu u medijima, pa je tako i ovaj čin prošao bez mnogo medijske pompe i pažnje.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espeso/Glossy/Ilić Milica/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.