BOGINJA LEPOTE PONOVO GOLIŠAVA: Tvrdi da muškarci ne vole "MRŠAVICE" pa pokazala OBLINE, GRUDNJACI SU NA NJOJ MALI
Foto: JS/Thibault Monnier, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

BOMBA

BOGINJA LEPOTE PONOVO GOLIŠAVA: Tvrdi da muškarci ne vole "MRŠAVICE" pa pokazala OBLINE, GRUDNJACI SU NA NJOJ MALI

U šestoj deceniji pokazala atribute

Objavljeno:

Čuvena glumica i voditeljka zvezda je nove kampanje brenda Sports Illustrated. Kampanju prati serija njenih fotografija, ali i intervju u kojem objašnjava zašto smatra da je sada najlepša u životu. Otkriva i razlog zbog kojeg se ne bi vraćala u dvadesete.

"Pre nekoliko godina počela sam da ulazim u perimenopauzu i hormoni su mi se promenili, a grudi su mi postale veće. Grudnjaci koje sam imala postali su mi mali, a imala sam zaista lepe komade veša", rekla je glumica Padma Lakšmi pa naglasila:

"Volim da nosim lepe stvari. Ali, takođe volim da mi bude udobno. I otkrila sam da, kako su moje grudi porasle, sve je manje stvari koje su mi dostupne, a za koje osećam da su i lepe i udobne".

Zapalila sve
Zapalila svefoto: Courtesy Bare Necessities/Mega / The Mega Agency / Profimedia

Padma Lakšmi koja je bila u braku sa ovim čuvenim piscem, dodala je da sada nije "mršavica" i da joj to ne smeta:

"Sigurnija sam u sebe. I nikada se ne bih vratila u svoje dvadesete, čak i ako bi to značilo da imam bolje telo, mršavo i zategnuto i "podignuto" na svim pravim mestima. Znate, sada izgledam dobro".

Ženska lepota često se ograničava godinama, kada se komenatriše nečiji izgled. Za razliku od lepote muškaraca o kojima se često ovako govori: što su stariji,l to su lepši i privlačniji. Istina je da lepota ne bledi kako vreme ide, nego se samo menja u većoj ili manjoj meri.

1 / 10 Foto: Printscreen Instagram/padmalakshmi

Neko voli te promene, neko bi da ih menja, na više načina. Padma Lakšmi je u šestoj deceniji lepa, samouverena žena koja uživa u trenutku i ne žali za prošlošću. Ima na svetskoj sceni još takvih primera, ali i onih sasvim drugačijih kao dokaz da nije svima lako da prihvate sebe. Razloga za to je milion, i treba se direktno suočiti sa time, a ne rešenja tražiti u neumerenoj plastičnoj hirurgiji koja menja spoljašnost, ali ne i glavni problem.

Bonus video:

04:30

Gordana Šaulić

(Espreso / Blic žena/ Jelena Milenković/ Prenela:M.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.