OPISALA SVOJE PRVO SE*SUALNO ISKUSTVO PA UHVAĆENA KAKO RAŠČUPANA I BEZ ŠMINKE TUMARA ULICOM: Ženo, šta ti je?
Foto: VAEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

HIT NA INTERNETU

OPISALA SVOJE PRVO SE*SUALNO ISKUSTVO PA UHVAĆENA KAKO RAŠČUPANA I BEZ ŠMINKE TUMARA ULICOM: Ženo, šta ti je?

Pravila haos na ulici zbog paparaca

Objavljeno: 12:04h

Kamila Kabeljo (27) je kubanska pevačica koja je poslednjih godina doživela vrtoglavu popularnost. Njene pesme beleže velike preglede na muzičkim platformama, međutim, čini se da ona još nije shvatila surovost šoubiznisa.

Pevačica tako često sebi dopušta da je paparaci fotografišu u ne baš laskavom izdanju, a ovi kadrovi brzinom svetlosti ispune sve naslovne strane. Ma koliko na sceni izgledala bombastično kao i na crvenom tepihu, kadrovi na kojima je bez šminke i fotošopa nimalo nisu laskavi.

Još nije shvatila surovost šoubiznisa
Još nije shvatila surovost šoubiznisafoto: VAEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kamila je nedavno fotografisana tokom šetnje sa prijateljima. Na sebi je imala uzak šortst poput bokerica i kratku majičicu.

Raščupana kosa nemarno pokupljena, lice bez imalo šminke i celulit koji je vidljiv golim okom svakako nisu nešto što je želela da pokaže svetu. Kada je ugledala paparace, moglo se videti da se odmah unervozila, a kako i ne bi kada je fotografisana u izdanju u kojem to nijedna žena ne bi htela.

Pravila haos na ulici zbog paparaca

Ova muzička zvezda se i javno obračunavala sa paparacima koji su je fotografisali u bijiniju, a nakon čega je dobila brojne uvredljive komentare na račun svog tela.

Pravila haos na ulici zbog paparaca
Pravila haos na ulici zbog paparacafoto: VAEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Svaki put kad odem u ovaj plažni bar u Majamiju budem na meti paparaca, nekako uvek saznaju kad dođem. Uhvate me u bikiniju i osetim se vrlo ranjivo i nespremno. Nosila sam premali bikini i nisam obraćala pažnju na to kako izgledam, da bih potom videla svoje fotografije na društvenim mrežama i sve te komentare i uznemirila sam se", napisala je svojevremeno na Instagramu.

Podsetimo, Kamila Kabeljo odlučila je da podeli sa svima kako je prošlo njeno prvo seksualno iskustvo kada je imala 20 godina.

1 / 6 Foto: Profimedia

Prvi seks je tema oko koje su mnogi tajnoviti i oprezni, pa čak i poznate osobe. Ali ne i ova pevačica.

"To je bila moja prva veza. On je imao podkast u kojem je govorio o sastancima. I sada je oženjen. Pa, čestitam", započela je.

"To je bila kasno za prvu vezu. Imala sam 20 godina. S njim sam imala i prvi seks sa 20 ili 21 godinu. Doslovno smo vodili ljubav. Bilo je predivno", dodala je.

Bonus video:

09:59

ŽENI MOŽETE IZVUĆI BEBU IZ MATERICE, ALI IZ GLAVE NIKAD Ginekolog: Nekima se posle prekida trudnoće javljaju i SUICIDALNE IDEJE

(Espreso/Kurir.rs/M.J/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.