DA SE NAJEŽIŠ KAKO IZGLEDA: Postala tema PODSMEHA zbog ODEĆE, da li je moguće da se ovakva na ULICI POJAVILA?
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

da se naježiš

DA SE NAJEŽIŠ KAKO IZGLEDA: Postala tema PODSMEHA zbog ODEĆE, da li je moguće da se ovakva na ULICI POJAVILA?

Njihovo modno izdanje trenutno je najkomentarisanija tema

Objavljeno:

Možda najkontroverzniji par svetskog šoubiza su Kanje Vest i Bjanka Ćensori, koji svojim pojavljivanjem ne prestaju da šokiraju ljude.

Reper je u pratnji supruge doputovao u Japan, a njihovo modno izdanje trenutno je najkomentarisanija tema.

Njih dvoje uslikani su kako sa papirima i nacrtima za nove projekte idu na sastanak, a svakako je najviše pažnje privukla odeća Bjanke Ćensori.

Verovali ili ne, Bjanka je ovoga puta bila obučena, zapravo, nosila je dugu haljinu i maramu na glavi, kako bi ispoštovala kulturu Japana, a čini se da je samo izazvala lavinu podsmeha.

"DA li je ona to navukla na sebe zavesu iz tuš kabine?", "Zašto se već jednom ne obuku normalno?", " Kao da su ogrnuli obične čaršave", "Ova žena izgleda jezivo, pomozite joj", bili su samo neki od komentara na mrežama.

Navikli smo da se ovaj par svuda pojavljuje u ekstravagantnom izdanju, a čak i kada bi obukli nešto prihvatvljivo, razlog bi bio kontriranje i dodatno privlačenje pažnje.

1 / 14 Foto: GAMR/BIGKHROME / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mnogi u svakom njihovom potezu vide njihovu očajničku potrebu da budu u žiži javnosti, ali i Kanjeovu potrebu da vrati Kim Kardašijan.

Ipak, ostaje pitanje dokle će njih dvoje moći da šokiraju svet svojim izdanjima i šta će reper sledeće smilisti za svoju suprugu.

Bonus video:

05:09

EMILIJA JE SA 15 GODINA OSTALA TRUDNA I REŠILA JE DA ZADRŽI BEBU: Noću bih ostajala budna zbog grčića, a ujutru išla u školu!

(Espreso/Kurir.rs/I.M./Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.