NJENA DECA SU NAJVEĆA MISTERIJA: Slavna Naomi rešila da PROGOVORI O NJIMA iako im IMENA JOŠ UVEK NIKO ŽIV NE ZNA
Foto: Comi/Terenghi/IPA / Sipa Press / Profimedia

NAJNOVIJE

NJENA DECA SU NAJVEĆA MISTERIJA: Slavna Naomi rešila da PROGOVORI O NJIMA iako im IMENA JOŠ UVEK NIKO ŽIV NE ZNA

Odlučila da progovorio o svojoj deci

Objavljeno:

Slavna manekenka, Naomi Kembel, poznata je po tome da ne otkriva detalje o svojoj porodici ali je, jednom prilikom, u intervjuu za portal "PageSix" odlučila da progovorio o svojoj deci, čija se imena i dalje ne znaju.

Prvo dete, tačnije ćerku, dobila je maja meseca 2021. godine, a sina ove godine juna meseca. Mnogobrojni mediji špekulisali su o tome da li je decu usvojila ili ih je dobila putem surogat majčinstva, ali sada je konačno otkrila rekavši da je biološki roditelj svojoj deci, što znači da se ipak odlučila za surogat majčinstvo.

Naomi Kembel
Naomi Kembelfoto: Balkis Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Takođe, iako mnogi već znaju, Naomi je samohrana majka i svim ženama, koje ne žele da rode, poručila je da će se kad tad predomisliti.

"Mnogim devojkama koje govore da možda ne žele da imaju decu, rekla sam -Predomislićete se. Poželećete da budete mama. Razumem da je ekonomski teško. Ali moja mama nije imala ništa i uspela je. Vredno je toga. To je tako neverovatno," rekla je Naomi za "Page Six".

Da je zaista pobornik svog stava, potvrđuje i njena objava na Instagramu, kada je ispod fotografije njene ćerke napisala da je ona "prekrasan mali blagoslov koji je nju izabrao za majku”, kao i da je "to za nju privilegija jer nema veće ljubavi".

1 / 7 Foto: Profimedia

Njene reči potvrdila je kada je dobila sina, poručivši da je on "dar od Boga", kao i da “nikada nije kasno da se postane majka”.

“Nadam se boljem svetu za svoju decu. Oni su mi prioritet 100 posto. Više verujem svojoj deci da će uraditi pravu stvar, nego nama odraslima," zaključila je Naomi za "Page Six".

Bonus video:

01:06

Bizarni video Britni Spirs

(Espreso / Kurir.rs/J.M./Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.