JELENA ĐOKOVIĆ DONELA DRASTIČNU ODLUKU: Da li će je sve SRPKINJE slediti u OVOME? Malo ko bi se USUDIO NA OVO
Foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Sve je iznenadila

JELENA ĐOKOVIĆ DONELA DRASTIČNU ODLUKU: Da li će je sve SRPKINJE slediti u OVOME? Malo ko bi se USUDIO NA OVO

Uplivala u veganske vode, a sada ponovo šokirala

Objavljeno: 18:29h

Jelena Đoković često sa svojim pratiocima na društvenim mrežama deli detalje iz svog života u vezi sa ishranom, vaspitanjem dece i negom, pa je tako jednom prilikom otkrila da uopšte ne koristi parfeme.

Naime, na njenom Instagram storiju, svojevremeno je objavila poruku pratiteljke koja ju je, nakon izraženih simpatija ka njenom liku i delu, zatražila mišljenje u vezi sa industrijom parfema, na šta joj je Jelena odgovorila da već godinama ne koristi parfeme.

"Zračiš baš pozitivnom energijom. Vidi se da si dete u duši, spontano i uvek željno znanja. Pojavilo mi se pitanje, šta je sa industrijom parfema, jer i to svi volimo, još jedna tema za istraživanje," napisala je Jelenina obožavateljka.

1 / 5 Foto: Zabulon Laurent/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na to je Jelena odgovorila da joj je drago što uče zajedno, kao i da odavno koristim esencijalna ulja, a ne parfeme. Takođe je i pohvalila obožavateljku, rekavši da joj je postavila sjajno pitanje.

Upliv u veganske vode

Pre nekoliko godina, Jelena je gostovala u emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi" i tom prilikom govorila o njenoj odluci da sa mesne pređe na vegansku ishranu.

"Moje veganstvo je, takoreći, počelo iz muke jer u domu gde sam živela nisam imala kuhinju, niti sam imala dovoljno novca da jedem u ne znam kakvim restoranima, pa sam iz razmišljanja kako ću da preživim tri godine, prešla u veganstvo," rekla je Jelena.

Uplivala u veganske vode
Uplivala u veganske vodefoto: Printscreen/Instagram/jelenadjokovicndf

Takođe je izjavila da je nekada bila veliki mesojed i da ga voli još uvek, ali da ga ne jede jer joj je za sada najvažnije da se dobro oseća.

"Dobro se osećam i meni je to bio cilj, da nađem način kako da živim ovaj život budna, sa energijom, zdrava," - kazala je Jelena dodavši i da je važan i način pripreme hrane.

Nekada je bila veliki mesojed
Nekada je bila veliki mesojed foto: Printscreen/Instagram/jelenadjokovicndf

"Moja ishrana je 70 posto sirova hrana, a ostalih 30 posto skuvana. Najčešće jedem supu, bezglutensku testeninu, kinou, pirinač… Teško je danas naći pravu hranu i pripremljenu na zdrav način. Zato mi je važno da se dobro organizujem oko obroka i srećna sam što imam partnera koji je, kao i ja, posvećen tome da ostane zdrav i jak. Naši režimi ishrane se tek malo razlikuju," zaključila je Jelena Đoković.

Bonus video:

49:25

CRVENI KARTON 08.06.2024 ZORAN PANOVIĆ

(Espreso/Kurir.rs/J.M./Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.