OPA BATO, I ON JE DOŠAO? Poznati dasa koji je ostavio ženu zbog SNIMKA SIGURNOSNE KAMERE stigao u CRNU GORU
Pevač Džo Džonas u Crnoj Gori, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

saznalo se

OPA BATO, I ON JE DOŠAO? Poznati dasa koji je ostavio ženu zbog SNIMKA SIGURNOSNE KAMERE stigao u CRNU GORU

Evo šta radi poznati pevač

Objavljeno:

Čuveni američki pevač stigao je u Crnu Goru. Pokazao je na Instagramu u kakvom luksuzu uživa, a na put je krenuo nakon što je nedavno raskinuo vezu sa Stormi Bri. Bio je u braku sa glumicom Sofi Tarner koja je nedavno pričala o burnom razvodu.

Pevač Džo Džonas odabrao je Crnu Goru za mali predah. Boravi u luksuznom odmaralištu u Kumboru u Herceg Novom. Na Instagramu je pokazao detalje iz vile gde odseda, kao i prelepu plažu i slike iz šetnje gradom.

Član Džonas braće koji je vezu sa Stormi raskinuo zbog previše poslovnih obaveza, boravi u hotelu sa pet zvezdica, koji se prostire na imanju od 60 hektara.

Smešten je u srcu Bokokotorskog zalica i sa njega se pruža "pogled na dramatičnu obalu sa planinskim vidicima i mirnim vodama, naglašavajući osećaj privatnosti i šik životnog stila", piše na intrenet stranici.

U vili gde boravi Džo Džonas smešten je privatni bazen i obezbeđen privatni deo plaže. Cene smeštaja u raskošnim sobama i vilama kreću se od 1.827 do 19.522 dolara, u zavisnosti od veličine i rasporede.

1 / 5 Foto: Instagram printscreen/sophiet

Džonas je prošle godine podneo zahtev za razvod braka od Sofi Tarner kojom se oženio 2019. i sa kojom ima dve ćerke. To je učinio nakon što je pogledao ili čuo sporan snimak sa sigurnosne kamere iz njihovog nekadašnjeg doma. Detalji koje je otkrio o bivšoj supruzi prilično su ga šokirali, a ona je ovako za Vogue pričala o razvodu.

Pevač Džo Džonas odabrao je Crnu Goru za mali predah
Pevač Džo Džonas odabrao je Crnu Goru za mali predahfoto: Cristiano Barni / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pevač uživa u brojnim bladogetima na odmoru, a u to se ubrajaju i usluge privatnih kuvara i specijalni režimi ishrane obezbeđeni za goste.

Bonus video:

00:13

Atmosfera ispred Pionira, dva sata pre utakmice

(Espreso / Blic žena/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.