GLASINE O NJIHOVOM RAZVODU NE JENJAVAJU, OVAJ DOGAĐAJ PODGREJAO SUMNJU: Svi se pitaju GDE mu je žena
Foto: FIA Pictures / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

EVO O ČEMU SE RADI

GLASINE O NJIHOVOM RAZVODU NE JENJAVAJU, OVAJ DOGAĐAJ PODGREJAO SUMNJU: Svi se pitaju GDE mu je žena

Nakon što je Ben viđen bez supruge Dženifer Lopeu u šetnji Santa Monikom svi počinju da veruju da nagađanja nisu daleko od istine

Objavljeno:

Ben Aflek je odlučio da se odmori od holivudske gužve, pa je vikend proveo sa svoje troje dece u opuštenoj šetnji i uživanju u Santa Monici. Fotografi su zabeležili kako su proveli zajedničko vreme i svi su primetili da fali jedna osoba - Dženifer Lopez.

Ovo je podgrejalo ionako već glasne sumnje da par ima ozbiljne porodične probleme i da je pred razvodom.

Ležerno obučen u svetlosivu košulju kratkih rukava ukrašenu crnom munjom, tamno sivim pantalonama i udobnim brediranim patikama, Aflek je izgledao kao tata pun ljubavi dok je šetao i uživao sa Vajolet (18), Finom (15) i Semjuelom (12).

O odnosu poznatog para mnogo se govori u poslednje vreme
O odnosu poznatog para mnogo se govori u poslednje vremefoto: Robyn BECK / AFP / Profimedia

Preko ruke je nosio kariranu jaknu, spreman na bilo kakvu promenu vremena, jer nije želeo da mu bilo šta upropasti vreme koje je odlučio da provede sa decom.

Ovo je bio način da se zabave, opuste i uživaju zajedno, ali ovog puta bez ženskog dela porodice. Ni Džej Lo, ni Dženifer Garner nisu bile deo ove čini se tatine priče.

Glasine o nevoljama u raju počele su kada je objavljeno da par živi odvojeno, a Aflek je iznajmio vilu od 100.000 dolara mesečno u Brentvudu, dok je Dženifer ostala da živi na njihovom imanju u Bel Eru vrednom 60 miliona dolara.

Izvori otkrivaju oprečne stavove u odnosima među njima
Izvori otkrivaju oprečne stavove u odnosima među njimafoto: FIA Pictures / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lopezova je danima bila zauzeta promocijom svog najnovijeg Netfliks filma, "Atlas", koji se, uprkos hladnom prijemu kritičara, popeo na vrh Netfliksove američke liste filmova.

Na jednoj konferenciji za novinare, Dženifer je prkosno odgovorila na pitanje o suprugu, dok njihovi prijatelji odbacuju glasine o razvodu, a ceo svet se pita šta se zapravo dešava među njima.

Aflekov prijatelj Džejson Mjuz odbacio je glasine o razvodu podsećajući na to koliko su srećni bili nakon njihovog venčanja 2022. godine i sugerišući da je Aflekov privremeni boravak u Brentvudu samo zbog privatnosti tokom rada na njegovom trenutnom filmskom projektu "Računovođa 2".

Izvori otkrivaju oprečne stavove u odnosima među njima. Neki navode različite pristupe medijskoj pažnji – Lopezova otvorenost naspram Aflekove preferencije privatnosti – kao izvor napetosti. Uprkos ovim razlikama, insajderi opisuju njihovu vezu kao „sjajnu ljubavnu priču“, koja prolazi kroz razne izazove.

Prošlog vikenda, par je viđen zajedno na filmskom događaju u Brentvudu, kako napušta mesto sa osmehom i nosi svoje burme. Dok su se vozili, na Aflekovom telefonu mogla se videti fotografija Džej Lo, što sugeriše da je njihova veza i dalje jaka uprkos glasinama.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Glossy/Ilić Milica/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.