Paprike, Foto: Pritnscreen
ukusno
MALO KO ZNA PRAVI RECEPT ZA BELOLUČANE PAPRIKE: Na kraju se DODAJE OVO, ne samo BELI LUK, domaćice sa JUGA OTKRILE!
Probajte da ih napravite po ovom originalnom receptu
Objavljeno:
Potrebno je:
10-12 crvenih kvalitetnih paprika
Marinada:
3 kašike ulja, može i maslinovog 3 kašike vinskog sirćeta 7-8 čena belog luka 1 kašičica soli
Priprema Paprike oprati, posušiti i poređati na pleh. Peći u rerni oko pola sata ili na plotni od šporeta Pečenu papriku staviti u plastičnu kesu i sačekati 10 min. Paprike oguliti, dodati marinadu, dobro izmešati i služiti kao salatu.
Ukrasiti sitno seckanim pešunom.
Prijatno!
(Espreso)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!