SAVET
PRE SAMOG GULJENJA KOBASICE OBAVEZNO MORATE DA URADITE OVO: Ni slučajno NEMOJTE ODMAH DA IH PRŽITE, PRAVITE GREŠKU
Trebalo bi da se vrlo lako skine, a ako ne ide, možete probati još jedan trik
Guljenje kobasice, njenog sloja nije baš jednostavno pogotovo ako je isti tanak, pa je vrlo čvrsto zalepljen za mesnati deo.
Ipak, postoji trik koji maksimalno olakšava taj posao.
Kako savetuju mnogi, kobasicu treba malo pokvasiti i vodom. Pokvasite ruke i lagano je potapkajte, a zatim presecite sloj i samo ga povucite. Trebalo bi da se vrlo lako skine, a ako ne ide, možete probati još jedan trik.
Kobasicu ubacite na nekoliko sekundi u lonac proključale vode, prerežite sloj i ogulite, prenosi Our Everyday Life.
(Espreso / Our Everyday Life)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!