HLEB SA BELIM LUKOM - IDEALNO ZA VEČERU: Preko stavite ovaj SASTOJAK i samo UBACITE U RERNU (RECEPT)
Hleb, Foto: Printsceen/Youtube/ Uradi Sama- Ideje za kreativce

TOPI SE

HLEB SA BELIM LUKOM - IDEALNO ZA VEČERU: Preko stavite ovaj SASTOJAK i samo UBACITE U RERNU (RECEPT)

Sve izgnječite, premažite baget dobijenim namazom, stavite sir preko i zapecite kratko

Objavljeno:

Nikad brža večera, od sastojaka koje svi imamo kod kuće. Napravite namaz za baget od peršuna i belog luka, pa sve zapecite u rerni. Ništa jednostavnije a veoma je ukusno.

Sastojci:

1 gavica belog luka

1 baget

50 g putera

peršun, slatka mlevena paprika, so, biber

maslinovo ulje

100 g kačkavalja, mocarele ili feta sira

Priprema:

Belom luku odsecite vrh tako da se vide čenovi. Stavite ga na alu foliju, pospite maslinovim uljem, posolite i pobiberite, zamotajte foliju i ubacite u rernu na 10-15 min dok ne omekša.

Za to vreme u činiji pomešajte sve ostale sastojke ( puter, peršun, začini, maslinovo ulje) pa dodajte i luk. Sve izgnječite, premažite baget dobijenim namazom, stavite sir preko i zapecite kratko.

(Espreso / Stvar ukusa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.