Salata, Foto: Profimedia
prijaće vam
OSVEŽAVAJUĆA KARPEZE SALATA: Italijani u OVAJ SPECIJALITET dodaju NEOČEKIVANU NAMIRNICU ZA BOLJI UŽITAK (RECEPT)
Naučite kako se pravi italijanska kapreze salata, brzo je i lako.
Objavljeno:
23:19h
Osvežavajuća italijanska salata, kapreze, može da se jede sa mesom kao prilog. U originalnom receptu se pravi samo od mocarele i paradajza, ali ako dodate i avokado, poboljašaćete joj ukus. Leti može da se jede kao obrok salata, kada vam treba nešto lagano, a opet neverovatno ukusno.
Sastojci:
paradajz
mocarela
avokado
maslinvo ulje
Priprema:
Isecite paradajz, mocarelu i avokado na kriške, pa poređajte na tanjir. Začinite maslinovim ulje i posolite i vaša je salata spremna.
(Espreso/Stvar ukusa)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!