IDEJA ZA SUTRAŠNJI RUČAK: Pohovani fileti oslića sa POVRĆEM, dodajte OVAJ SASTOJAK za lepši UKUS (RECEPT)
Pohovani fileti oslića, Foto: Printscreen/Youtube/Калнина Наталья

PREDLOG

IDEJA ZA SUTRAŠNJI RUČAK: Pohovani fileti oslića sa POVRĆEM, dodajte OVAJ SASTOJAK za lepši UKUS (RECEPT)

Pecite na 180°C oko 30 minuta

Objavljeno:

Pohovani fileti oslića sa povrćem su odličan predlog za ručak.

Ako volite ribu onda će vam se ovo jednostavno jelo veoma dopasti. Ispohujte filete oslića, pa pomešajte sa povrćem i zapecite u rerni. Možete da služite sa domaćim hlebom, a toliko je ukusno da ćete uzeti repete. Dok pržite povrće dodajte i kečap za lepši ukus.

Priprema:

1 kg filea oslića

400 g šargarepe

200-300 g crnog luka

4 kašike kečapa ili paradajz soka

2 lovorova lista

4-6 bibera u zrnu

Priprema:

File posolite i pobiberite, pa uvaljajte u brašno. Ispržite na ulju. Crni luk i šargarepu narednajte i propržite. Dodajte i kečap, lepo promešajte. Sklonite sa vatre. U tepsiju koju ste premazali ulje poređajte ribu, preko rasporedite povrće. Stavite lovorov list i biber i pokrijte folijom. Pecite na 180°C oko 30 minuta.

(Espreso / Stvar ukusa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.