NJAM NAJM
NE BACAJTE OSTATKE HRANE OD NOVOGODIŠNJE NOĆI: Iskoristite ih baš na OVAJ NAČIN (RECEPT)
Peći u rerni na 200°C oko 15-20 minuta, dok blago ne porumeni
2,5dcl jogurta ili kefira
1dcl ulja
3 kašike brašna
malo praška za pecivo
250gr stišnjene šunke
300gr šampinjona
250gr kačkavalja
150gr kečapa
malo origana
malo bosiljka
Priprema:
Hleb iseći na 1 cm debljine. Jaja, jogurt, ulje, brašno, prašak za pecivo i so umutiti. Parčad hleba umakati u pripremljenu smesu, pa slagati u veliki pleh od rerne koji smo obložili pek papirom, tako da pokrije dno. Šampinjone očistiti i iseći na listove, a salamu na trakice. Kačkavalj izrendati na krupno. Preko hleba rasporediti salamu, šampinjone i na kraju kačkavalj. Poprskati sa malo kečapa i posuti origanom. Peći u rerni na 200°C oko 15-20 minuta, dok blago ne porumeni.
(Espreso / Stil)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!