Brak ili raskid? Saznajte kakav je mesec pred vama! (GIF)
Foto: Profimedia

vreme je za horoskop

Brak ili raskid? Saznajte kakav je mesec pred vama! (GIF)

Težak mesec je sada već iza vas, mnogo je uticao na vaše smopouzdanje, na vaše emocije, energetski vas je iscrpeo
Objavljeno: 10:28h

STRELAC

LJUBAV:

Vi već duže vreme ne ličite na sebe. Malo je bledunjikavo izdanje Vašeg šarma, dečijeg duha, optimizma. Za to je kriv Saturn koji se poprilično ukorenio u Vaš znak i vraća Vam osobe iz prošlosti. Sve dok ne rasčistite skroz sa dešavanjima iz prošlosti, šta god aktivirate ovog meseca, mislim na nova poznanstva, biće kratkog daha.

POSAO:

Stanje ćebiti malo haotično kada je upitanju polje poslovanja i finansija. Mada Vaš glavni kvalitet e baš u tome što se odlično snalazite u iznenadim dešavanjima, promenama, tako da verujem u Vas i očekujem da u poslovno finansiskom smislu od ovog meseca izvučete najbolje. Tačno je da će biti nervoze, ali biće i zarade.

ZDRAVLJE:

Što više se bavite sportom, trudi te se da se fizički icrpljujete, jer samo tako ćete ibaciti suvišnu energiju koja Vam stvara nervozu, pesimizam, pad volje.

foto: Giphy

JARAC

LJUBAV:

Ne može se baš reći da Vam, je ovo povoljan mesec za nova poznanstva i za ostvarivanje novih veza. Sa druge strane povoljan je za rasčišćavanje stvari iz prošlosti. ili pak ako postoji još neka emocija ka nekoj bivšoj ljubavi, da ta emocija isplovi na površinu i ponovo stvori uslove za novi početak, tačnije još jedan pokušaj.

POSAO:

Poslovni aspekti nisu tako loši kao što je reč o ljubavnim aspektzima. malo traljavije i nervoznije će se odvijati situacija u samom startu meseca, ali kao bude mesec odmicao stvoriće se uslovi za finansisku stabilnost. Takodje je povoljan meseca za pozajmice. podizanje kredita i slično, naravno ako za to imate potrebu.

ZDRAVLJE:

Problem sa kostima, kičmom. Ako radite fizički posao budite oprezni da ne dodje do povrede.

foto: tumblr

VODOLIJA

LJUBAV:

Početkom meseca ćete imati želju za slobodm, nećete hteti da se prilagodjavate da sebi dajete obaveze koje donosi svaka emotivna priča.- Mada tokom druge polovine meseca imaćete nova poznanstva, gde će Vam neko zapasti za oko, tako da ćete uleteti sa jednim stavom u samom početku jula, ali u drugoj polovini nerćete prepoznati sebe.

POSAO:

Odličan meseca da započnete privatan biznis. Mada se nikako ne preporučuje ortakluk. Za vodolije koje nisu u radnom odnosu, ovi isti aspekti daju veliku mogućnost do pronalaženja novog posla, gde automatski dolazi i do stabilizacije polja finansija.

ZDRAVLJE:

Problemi sa vidim, povećan očni pritisak. Posetite lekara, mada uzrok je isključivo na nernoj bazi.

foto: tumblr

RIBE

LJUBAV:

Imaćete tokom celog meseca srećne okolnosti kada su upitanju emocije. Tu spadaju emocije ne samo u partnerskom odnosu, već i na polju prijatelja, porodice, roditelja. Mada da bi ste uživali u toj harmoniji, jednostavno trebate udaljiti malo od sebe ljude iz prošlosti, ljude od kojih ste očekivali emotvno ispujenje, a zapravo ste dobili tugu i razočaranje.

POSAO:

Ne baš sjajan mesec na polju finansija. Imaćete dosta tešku drugu polovinu meseca jula. Pazite da ne upadate u dugovanja, da ne uzimate kredite i slično.. Ne bi bilo loše da odam ha početku napravite spisak prioritetnih stavri, a ostalo što ostane , ali za ovaj mesec morate imati plan.

ZDRAVLJE:

Problemi sa ligamentima, mišićima. Sa druge strane problem sa spavanjem, nemirni snovi.

foto: tumblr

Vaš astrolog SAŠA JEVTIĆ

(Espreso.co.rs / Izvor: astrousluge.com)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.