Ova verzija kupusa okrepljuje organizam u trenu: Neizbežan je zimi, a nema ko nije čuo za njega
Kupus, Foto: Printscreen/Youtube/Home kitchen with Danny

spremite ga

Ova verzija kupusa okrepljuje organizam u trenu: Neizbežan je zimi, a nema ko nije čuo za njega

Lički kupus je neizbežan u zimskim danima, a mi vam donosimo i recept.

Objavljeno: 12:27h

Ovakva verzija kupusa raspametiće i one koji ga ne vole.

Lički kupus je neizbežan u zimskim danima, okrepljuje vam organizam i preukusan je.

U nastavku pogledajte kako ide recept.

Potrebni sastojci:

300 g žutog pasulja

300 g kiselog ribanca

veća glavica crnog luka

3 čena belog luka

200 g slanine

500 g suvih rebara

2 kašike slatke paprike

2 krompira

Spremanje:

Dan ranije pasulj prelijte vodom i pustite ga da nabubri. Sutradan odlijte vodu, dolijte novu, dodajte suva rebra i kuvajte. Sitno naseckajte crni luk i prodinstajte ga na ulju. Kad malo požuti, dodajte slatku papriku i kiseli kupus. Podlijte šoljicom vode i dinstajte. Naseckajte beli luk i slaninu, dodajte ih kupusu, dinstajte dok kupus skroz ne omekša. Kada se pasulj i suva rebra skuvaju, dodajte kupus, promešajte i kuvajte.

Sastojci: • 2 banane • 500 g ovsenih pahuljica • 100 g proteinske čokolade Priprema: 1. Izblendajte banane, dodajte pahuljice i promešajte. 2. Smesu sipajte u pleh, oblikujte i isecite na kocke. 3. Pecite na 180°C, 10 minuta. 4. Ohlađene pločice premažite proteinskom čokoladom i ukrasite po želji.

00:27

Čedomir Jovanović nakon razvoda u kafani

(Espreso/alo.trpeza/prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.