Ova posna oblanda je kraljica svih slava! Niko joj ne može reći ne, a na tanjiru ostaju samo mrvice
Posna oblanda, Foto: Privatna arhiva

prelepe

Ova posna oblanda je kraljica svih slava! Niko joj ne može reći ne, a na tanjiru ostaju samo mrvice

Oblande nema ko ne voli, a ova posna verzija će vas oduševiti.

Objavljeno:

Oblande nema ko ne voli, a ova posna verzija će vas oduševiti.

Obogatite slavsku trpezu sa ovim fantastičnim kolačem koji će osvojiti svačiji ukus.

Sastojci za oblandu

1 / 3 Foto: Privatna arhiva

manje pakovanje oblandi

140 gr šećera

130 ml vode

120 gr margarina

130 g posnog keksa

100 gr ml oraha

1 kašika kakaa

50 gr posne čokolade

1 vanilin šećer

malo ruma

Spremanje oblande

Sipati vodu u šerpicu, dodati šećer i margarin da se istopi i provri. Skloniti sa vatre. Dodati ml orahe i ml keks pa izmešati.

Podeliti na dva dela. U jedan dodati kakao i rastopljenu čokoladu i svaku izjednačiti. U svetli dodati vanilin šećer a u tamni nekoliko kapi ruma i promešati.

Svaki fil deliti na dva dela pa premazati oblande, tamni, svetli, tamni, svetli i poklopiti koricom koja se ne maže.

Pritisnuti nekom daskom i ostaviti bar dva sata da se ohladi i stegne najbolje preko noći. Vrhunska!!!

02:55

ZAMALO NISAM UMRO NA SCENI! IZGUBIO SAM 9 KILA ZA 15 DANA Lečić otkrio NEOBIČAN RECEPT monaha iz Hilandara kojim leče ČAK I RAK!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.