Da li stavljate ovo u vaš rižoto? Biće kremast i slasan umesto suv i bezukusan, sve domaćice u ovom greše
Foto: Weyo / Alamy / Alamy / Profimedia

divno!

Da li stavljate ovo u vaš rižoto? Biće kremast i slasan umesto suv i bezukusan, sve domaćice u ovom greše

Kako da bude još bolji?

Objavljeno:

Jednostavni trikovi doprineće da rižoto bude kremast i sočan.

Evo šta možete da koristite da on bude još kremastiji!

Temeljac

Za podlivanje koristite temeljac, a ako ga nemate, možete da koristite i vodu. Izbegavajte kocku za supu

Rižoto, Ručak, Jelo, Pirinač, Pilav
foto: Weyo / Alamy / Alamy / Profimedia

Maslac

U supu, dok voda još ne ispari, dodajte kockice maslaca sobne temperature. Promešajte oa skinite sa vatre. Zatim skinite sa vatre.

Parmezan

Za još kremastiji ukus rižota dodajte parmezan.

Bonus video:

01:38

Rukometna reprezentacija Rumunije strahuje zbog haosa iz Bukurešta, traže pojačane mere bezbednosti tokom boravka na KiM!

(Espreso / Trpeza /Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.