morate znati
Domaćice, obratite pažnju: Ovu grešku svi prave kada spremaju sarme, zato ukus ne bude kako je "majka pravila"
Ukazao na grešku koju često prave
Sarma će, pišu hrvatski portali, ove jeseni u njihovoj zemlji biti pravi luksuz i to zbog cene kupusa koja za kilogram ide i do 5 evra.
Kakva je situacija kod nas i kako se pravi najbolja sarma, reporterka TV Prva je odgovore na ova pitanja saznala od Milana Stojanovića, profesionalnog kuvara.
Milan je u razgovoru za TV Prva otkrio kako se pravi najbolja sarma, a gledaocima je otkrio jednu caku. Bolje rečeno, ukazao na grešku koju često prave.
Mešano mleveno meso, koje se koristi za pripremu sarme, ne bi trebalo da se prži pre kuvanja.
Ovo su ostali sastojci:
Prženi luk
so, biber, lovorov list (količina po želji)
malo pirinča
suvo meso
crvena paprika
Bonus video:
(Espreso / Super žena/ Prenela:M.S.)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!