Dnevni horoskop za sredu, 16. oktobar: Rakove ponovo muči prošlost, pred Jarčevima poslovne prilike, a vama?
Dnevni horoskop 16. oktobar, Foto: YAY Media AS / Alamy / Alamy / Profimedia

današnji horoskop

Dnevni horoskop za sredu, 16. oktobar: Rakove ponovo muči prošlost, pred Jarčevima poslovne prilike, a vama?

Dnevni horoskop za 16. okobar

Objavljeno:

Horoskop za 16. oktobar 2024. godine.

Ovan

Posao: Dosta opušteniji dan je pred Ovnovima, da konačno u svom elementu završe svoje započete obaveze. Očekujte i pomoć nekog od saradnika. Ljubav: Bilo bi dobro da što više potencirate zajedničke aktivnosti u kojima volite da uživate. Možda neki izlazak.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Koristite sva svoja znanja i načine za koje vi smatrate da problem može najbrže i najefikasnije da se reši. Ljubav: Iskoristite povoljne okolnosti za druženje, izlaske sa zajedničkim prijateljima, budite opušteni i veseli.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Konačno bi mogli da privedete danas kraju neke obaveze koje vam sveć izvesno vreme stoje iznad glave nezavršene i tako otpočnete jedan novi poslovni ciklus.

Ljubav: Budite otvoreni za sve vrste razgovora, nemojte ništa skrivati jedno od drugog, tako će sve mnogo lakše i kvalitetnije funkcionisati.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskopfoto: Igorr Norman / Alamy / Alamy / Profimedia

Rak

Posao: Uz solidnu organizaciju i stabilan priliv energije veina Rakova bi trebalo da očekuej pozitivan ishod bar jednog poslovnog dogovora danas. Ljubav: Iako ne želite da se vraćate u prošlost, svesno ili nesvesno je prizivate i ne možete da izbegnete komunikaciju sa osobom koja vam je značila ranije.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Uz dobru organizaciju nema za vas prepreka koje ne možete premostiti. Moguća je i ponuda za novu poslovnu saradnju. Ljubav: Opušteniji pristup i više takta potrebno je da pokažete i na polju partnerskih odnosa. Budite spremni za kompromisna rešenja.

Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Razne prepreke Devicama danas mogu iskakati na poslovnom planu. Bitno je da se sa što manje nervoze, fokusirate na njihovo prevazilaženje. Ljubav: Ne bi bilo dobro da danas nervozu sa posla prenosite na ljubavnu sferu. Koliko je moguće budite tolerantniji.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Današnji horoskop - 16. oktobar 2024. godine
Današnji horoskop - 16. oktobar 2024. godinefoto: Natalia Okorokova / Alamy / Alamy / Profimedia

Vaga

Posao: Sredina sedmice i pored živih aktivnosti i dešavanja Vagama donosi i određenu količinu nervoze, najviše u komunikaciji sa kolegama i saradnicima, ali i po pitanju bitnih papira, dokumenata. Ljubav: Moguće je iznenadno novo poznanstvo, pa ukoliko vam je do flerta i neobavezne priče samo napred.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Škorpija

Posao: Nije loš dan za svođenje poslovnih računa, kako na ličnom planu tako i u međukolegijalnim relacijama, naročito ako imate izraženu konkurenciju. Ljubav: Ovaj dan možete iskoristiti da se odmorite i što bolje pripremite za period znatno intenzivnijih mogućnosti i dešavanja na vašem emotivnom planu.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Strelac

Posao: Dosta dinamičan i napet dan očekuje Strelčeve na poslovnom planu. Razlog a za zabrinutost ipak ne bi trebalo da bude, uspećete sve da iskoordinirate na pravi način. Ljubav: Pokušajte da unesete neke pozitivne promene u svakodnevicu, radite na tome da poboljšate kvalitet veze i ne vodite se samo svojim interesima.

Zdravlje: Osim napetosti, nema značajnijih upozorenja.

Dnevni horoskop za 16. oktobar 2024. godine
Dnevni horoskop za 16. oktobar 2024. godinefoto: Andrei Bordeianu / Panthermedia / Profimedia

Jarac

Posao: Moguće je da ostvarite danas jedan vrlo dobar poslovan dogovor, koji će vam više benefita doneti u budućnosti. Samo napred. Ljubav: Priredite dragoj osobi neko lepo iznenađenje, neki fini znak pažnje i uživajte u dobroj i opuštenoj ljubavnoj atmosferi.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe. Vodite računa o ishrani.

Vodolija

Posao: Neke promene u poslovnom segmentu mogu vam doneti kratkotrajnu uznemirenost, ali vi ste osoba koja je itekako naučila da se snalazi i rešava situacije u hodu. Ljubav: Bez naznaka značajnijih preokreta na vašem ljubavnom planu u odnosu na jučerašnji dan. Muče vas izvesne dileme u vezi sa osobom koja od nedavno privlači vašu pažnju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Ribe bi danas trebalo da se fokusiraju prvenstveno na osnovne poslovne obaveze, i ako je moguće zatraže pomoć od prijateljski nastrojenih saradnika. Ljubav: Iz vašeg ugla nema razloga i motiva za bitnija dešavanja u sferi ljubavi. Ipak iz vašeg neposrednog okruženja može stići varnica simpatije i nežnih osećanja. Zdravlje: Vrlo dobro.

Bonus video:

02:16

ŽIVIMO U 12. GODINI APOKALIPSE! Astrolog tvrdi: Počeo RETROGRADNI MERKUR I SATURN - utiče na horoskopske znake, EVO ŠTA TO ZNAČI

(Espreso/zadovoljna/T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.