Ovaj recept nije za svaki dan, gurmanska projara sa pavlakom
Foto: Bakina kuhinja

ukusno

Ovaj recept nije za svaki dan, gurmanska projara sa pavlakom

Odlična ideja za doručak i večeru

Objavljeno:

Potrebno je:

  • 4 jaja
  • 3 čaše od 180 gr od jogurta kukuruznog brašna
  • 1 časa griza
  • 100 ml ulja
  • 200 ml jogurta
  • 200 gr kisele pavlake
  • 1 prašak za pecivo
  • 10 gr kvasca
  • 200 gr sira
  • soli
Projara sa pavlakom
foto: Bakina kuhinja

Priprema:

Umutiti jaja dodati brašno i griz sa praškom za pecivo.

Dodati ulje, jogurt, rastopljen kvasac, pavlaku i pola sira.

Izmešati a odozgo izmrviti još sira.

Peći na 200 stepeni C45 minuta

Projara sa pavlakom
foto: Bakina kuhinja

Bonus video:

01:00

Vojvođanski kare kao predlog za ručak

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.