KO BI REKAO?
Pomešala je sodu i peršun i otišla da spava: Kad se probudila ujutru, zanemela je od šoka (VIDEO)
Kako produžiti svežinu peršuna?
Ovaj trik sa peršunom i sodom bikarbonom svaka domaćica treba da zna
Peršun je neizostavan začin kod nas, kako za supe tako i za mnoge druge stvari, a najbolje je kada je savršeno svež.
Ako želite da produžite svežinu ove biljke, a istovremeno ste protivnici zamrzavanja, imamo efikasan i jednostavan način za vas. Pratite uputstva u nastavku.
Kako produžiti svežinu peršuna?
Sipajte u posudu vodu. Dodajte kašiku sode bikarbone. Umočite peršun. Ovako čistite ovu biljku. Poprskajte sirće na dasku za sečenje i obrišite je krpom. Zatim iseckajte peršun. Stavite papirni ubrus na dno tegla pa stavite peršun.
Čuvajte teglu u frižideru. Možete je držati tamo mesec dana. Zahvaljujući ovom triku, peršun će zadržati aromu i ukus.
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!