recept
Ovo sirotinjsko jelo koje Srbi obožavaju se u elitnim restoranima mnogo naplaćuje: Napravite ga za 3 minuta!
Lako se sprema, brzo se pojede jer je preukusno i zdravo!
Španski omlet je jelo koje se pravi od namirnica koje imate u kući. Ako ga poručute u restoranu porcija je skuplja od hiljadu dinara. A spremljeno kod kuće znatno je jeftinije jelo.
Sastojci:
500 g krompira
150 ml ulja
6 jaja
1 luk
1/4 vezice peršuna so i biber
Priprema: Krompir oljuštite i iseckajte na što sitnije deliće. Potom u tiganju na malo ulja prodinstajte luk, dodajte krompir pa poklopite da se dinsta dok krompir omekša. Umutite jaja, posolite ih i pobiberite pa ih prelijte preko krompira.
Poklopite i ostavite da se sve ispeče.
Stavite svež peršun i poslužite.
Bonus video:
(Espreso)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!