Srbi, obratite pažnju na ovo! Otac Predrag otkrio kako nam đavo pravi zamku, jedno nikako nemojte da izgovorite
Foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE/DOK ANĐELI SPAVAJU

iskreno iz srca

Srbi, obratite pažnju na ovo! Otac Predrag otkrio kako nam đavo pravi zamku, jedno nikako nemojte da izgovorite

Otac je rekao da nas đavo odvaja od suštine kad kažemo da nam u životu ne treba niko

Objavljeno:

Sveštenik Predrag Popović, koji je poznat po svojim javnim istupima u kojima deli s vernicima hrišćanska načela i mudrosti, upozorio je na prvu stvar koja se desi kad đavo uđe u čoveka.

Poslednja tema na koju je govorio jeste ona u vezi sa svim opasnostima koje sa sobom nosi samoća i izgovaranje rečenice "ne treba mi niko".

Otac je rekao da nas đavo odvaja od suštine kad kažemo da nam u životu ne treba niko.

 Predrag Popović
Predrag Popovićfoto: printscreen/ youtube/ Dok anđeli spavaju

"Meni ne treba niko. Samo ja i Bog. Ovo razmišljanje sa sobom nosi brojne zamke jer se na taj način odvajamo od porodice, postajemo lenji i nama je lakše upravljavati bez opiranja. Na taj način čovek uči da voli samoću, a takav odnos prema životu može biti opasan", istakao je naš sveštenik.

“Čovek misli da i dalje služi Bogu, a nije tako” - Đavo je time udario na suštinu spasenja čoveka, a čovek i dalje ima utisak da je Božji i da služi Bogu. Posle toga je sve veoma lako", naglasio je otac na svom Fejsbuk profilu.

Otac Predrag Popović
foto: Printscreen/Youtube/K1

On je objasnio i šta se dešava kad se čovek odvoji od suštine i koliko je važno da čovek bude uz svoje bližnje i svoju porodicu da bi u budućnosti napredovao, a ne utonuo u letargiju sopstvenog života.

"Kad čovek izađe iz zajednice, kad čovek izađe iz porodice, veoma je lako njime manipulisati. Prva stvar koju đavo radi kada uđe u čoveka jeste to da ga odvaja od porodice. I čovek počinje da voli da je sam i u svojim mislima", zaključio je i upozorio za kraj da ne izgovaramo i ne pomišljamo da nam u životu ne treba niko.

Bonus video:

01:38:34

NI PET NI ŠEST 09.09.2024

(Espreso/Kurir.rs/ M.F./Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.