recept
Za domaćice koje nemaju vremena za spremanje ručka: Brzo i ukusno jelo koje že vas dugo držati sitim
Zašto komplikovati, kad može baš ovako!
Napolju su i dalje tropske temperature, a mnoge zaposlene žene ne samo što od vrućina ne mogu da kuvaju, nego za to nemaju ni vremena od posla. Ukoliko se tome dodaju klinci koji i nisu prilično ješni, kao i muž koji tek što je ušao u kuću, a gladan je kao vuk, na ženu padaju još veće muke.
Uz dobru organizaciju ništa nije teško. Naš predlog je da ili pripremite makarone ili pire, takođe na ovu vrućinu svaka moguća priprema u vudu pomfrita koji je već iseckan, testa kome treba tek koji minut da se pripremi ili tzv. pirea za minut je prihvatljiva. Preko makarona ili pirea dodajte meso pripremeljeno po ovom receptu i svi će biti zadovoljni.
Sastojci:
500 gr mesa - teletina, piletina, ćuretina
glavica luka
šargarepa
2 kašike paradajz pirea
so, biber, peršun, crvena paprika, suvi začin
50 ml pavlake za kuvanje
kašika krem supe od šampinjona ili obične krem supe
ulje za pripremu
Priprema:
Na ulju izdinstajte luk i šargarepu, dodajte meso i dinstajte. Zatim dodati malo vode i pustiti da se još malo dinsta sve. Dodati i supu od šampinjona ili krem supu i pavlaku za kuvanje. Sve pustite da se ukrčka i poslužite preko pirea ili makarona.
Bonus video:
(Espreso/Srećna republika/Prenosi A.M.)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!