recept
Brzinska večera koja se pravi za 10 minuta: Toliko je ukusna da čete je praviti svako veče
Kada ga jednom probate pravićete ga uvek!
Kako pripremiti ukusno a ujedno i jednostavno jelo sa krompirom? Ovaj najbolji recept će vas oduševiti svojim fantastičnim ukusom i sigurno će se dopasti svima!
Sastojci:
– Krompir 4-5 kom. – Crni biber, paprika, sušeni beli luk – Maslinovo ulje – Jaja 4 kom. – Pavlaka 200 gr. – Mladi luk – Čeri paradajz – Sol – Kobasica – Sir 100 gr. – Peršun
Priprema:
Krompir isečete na krugove, da dobijete izgled malo debljeg čipsa. Zatim poređate u posudu za pečenje, začinite i pouljite vaš krompir, pa dobro promešate i stavite da se peče na 200 stepeni, 2 minuta.
Umutite 4 jaja i pavlaku, pa ubacite mladi luk, čeri paradajz, začinite, sve lepo promešate i prelijete preko pečenog krompira.
Na kraju preko svega seckate kobasicu i narendate kačkavalj.
Sada opet vratite u rernu na 180 stepeni još 15-20 minuta.
Prijatno i javite nam kako vam se dopao recept!
Bonus video:
(Espreso/Krstarica/Prenosi A.M.)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!