Venera je ušla u znak Vage, a to znači samo jedno: Evo koja 3 znaka su na udaru
Horoskop, Foto: Natalia Okorokova / Alamy / Alamy / Profimedia

astro

Venera je ušla u znak Vage, a to znači samo jedno: Evo koja 3 znaka su na udaru

Ljubav postaje laka onog trenutka kada joj to dozvolite

Objavljeno:

Venera se vratila u Vagu, jedan od njenih vladajućih znakova, u baš danas, 29. avgusta, što će obezbediti da vidite značajno poboljšanje u svom romantičnom životu i sposobnost da primite pravu, zdravu ljubav.

Venera u Vagi pomaže vama i vašem partneru da radite zajedno s većom usklađenošću i da se više fokusirate na kompromis nego na to ko je u pravu. U Vagi, Venera može da voli, što znači da ćete to moći i vi.

Umesto da dajete energiju onome što vam je samo teško ili da držite svoje mesto na temi koja nije bitna, Venera u Vagi vas poziva da naučite da ljubav može biti laka kada odlučite da je dozvolite, ali često postoji mnogo toga što ide u taj proces.

Dozvoliti da vaša romantična veza bude laka znači da imate prostor dostojnosti i reciprociteta i da se fokusirate na privlačenje i izgradnju zdrave veze. Često se misli da nije ljubav sama po sebi komplikovana, već ljudi koji su u nju uključeni. Dozvoliti da ljubav bude laka znači da vam više ne treba rolerkoster emocija i umesto toga jednostavno zakoračite na mesto gde iskreno verujete da ste dobili ono što zaslužujete.

Horoskop
foto: Battista Agnese / Bridgeman Images / Profimedia

Kada je u pitanju čin seksa, Venera u Vagi je potpuno raspoložena za ispunjenje najluđih fantazija njihovog partnera. Venera u Vagi ugađa i daje, ali zahteva isto zauzvrat. Ako se to ne dogodi odmah, Venera u Vagi će na kraju želeti da njihove seksualne potrebe budu ispunjene i zadovoljene, pa makar otišla i do tuđeg dvorišta.

Venera u Vagi je u njoj na duge staze, tako da je strpljenje vrlina i suštinski način života - ali vibracija mora biti uzvraćena u nekom trenutku.

Bik: Idealno vreme za ljubav

Bikovi će doživeti značajan podsticaj u svom ljubavnom životu zbog harmoničnog odnosa između Venere, njihove vladajuće planete, i Vage, znaka kojim Venera prirodno vlada. Ovo poravnanje pojačava Bikovu prirodnu zahvalnost za lepotu, romantiku i stabilnost u odnosima.

S Venerom u Vagi, fokus na ravnoteži, pravičnosti i partnerstvu će duboko rezonovati sa Bikovom željom za harmoničnim i lojalnim vezama.

Ovaj tranzit će podstaći Bikove da se otvore za nove romantične mogućnosti, prodube postojeće odnose i unesu osećaj smirenosti i razumevanja u njihove interakcije, čineći to idealnim vremenom za ljubav i naklonost da cvetaju u saglasju sa svojim parnerom.

Lav: Magnet za suprotni pol

Lavovi će doživeti pozitivan pomak u svom ljubavnom životu zbog prirodnog sklada između energije Vage i želje Lava za divljenjem i romantikom. Venera u Vagi naglašava lepotu, šarm i diplomatiju, pojačavajući Lavovu prirodnu harizmu i želju za dramatičnošču.

Ovaj tranzit će Lavove učiniti šarmantnijim i privlačnijim, privlačeći potencijalne partnere ka sebi i ohrabrujući postojeće veze da cvetaju sa obnovljenom strašću i naklonošću.

Fokus na ravnoteži i harmoniji u odnosima pomoći će Lavovima da se bez previše muke kreću kroz romantične interakcije, što če biti odlično vreme za produbljivanje veza i uživanje u zadovoljstvima ljubavi i partnerstva.

Vaga: Uživaju s partnerom punim plućima

Vage će doživeti značajan podsticaj u svom ljubavnom životu jer je Venera njihova vladajuća planeta, koja upravlja ljubavlju, lepotom i harmonijom. Ovaj tranzit pojačava Vagin prirodni šarm, diplomatske veštine i želju za uravnoteženim odnosima, čineći ih još više neodoljivim i magnetno privlačnim.

Sa Venerom u znaku, Vage će lakše privući potencijalne partnere i produbiti veze sa postojećim. Naglasak na pravičnosti, harmoniji i partnerstvu savršeno je u skladu sa urođenim vrednostima Vage, podstičući ih da neguju smislene, uravnotežene i ljubavne odnose.

Ovaj period je idealan za Vage da izraze svoja romantična osećanja, graciozno rešavaju sukobe i uživaju u lepoti i zadovoljstvima ljubavi.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/24sedam/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.