Dnevni horoskop za petak, 30. avgust: Ovan da obuzda sujetu, jedan znak očekuje dobar priliv novca, a Vama?
Dnevni horoskop, Foto: Buradaki Alamy Alamy Profimedia

današnji horoskop

Dnevni horoskop za petak, 30. avgust: Ovan da obuzda sujetu, jedan znak očekuje dobar priliv novca, a Vama?

Dnevni horoskop za sve znakove - petak, 30. avgust 2024. godine

Objavljeno:

Dnevni horoskop za petak:

OVAN

Imaćete sreće u poslu više nego što ste mogli da očekujete. Čak i ako je dan iscrpljujući, mnogo šale i uživanje u finalnom rezultatu će na kraju sve opravdati.

BIK

Kontrolišite svoje preterane profesionalne aspiracije i nemojte da preskačete po dve stepenice odjednom. Vaš lični magnetizam je jači nego ikad, ali nemojte podleći laskanju i pokušavajte da malo obuzdate svoju sujetu.

BLIZANCI

Danas ćete imati mnogo bolje finansijske vesti nego što ste se nadali. Toliko ste zadovoljni da ste i sami spremni da drugima činite razne ustupke, Budite oprezni u prijateljskim odnosima, ali se slobodno predajte strasti u romantičnoj vezi.

RAK

Ovo će biti dan u kojem ćete, ako iskoristite svoj puni potencijal, moći da postignete značajan profesionalni napredak. Neko u vašoj porodici će vam predstaviti niz problema za koje ćete morati da pronađete rešenje.

Retrogradni Merkur, Merkur, Planete, Astrologija, planeta, Horoskop
foto: Evgeniy Alyoshin Alamy Alamy Profimedia

LAV

Vaše profesionalne ambicije se danas sele u drugi plan, jer prioritet imaju dešavanja u emocionalnoj polju. Razmišljajte o tome kako da se pomirite sa starim prijateljem i pokažite veće interesovanje za svoje najbliže.

DEVICA

Ubeđivanje vam je danas jača strana. Ako znate kako da to iskoristite u svoju korist, to će koristiti vašim poslovima. Nemojte više odlagati tu posetu koju morate učiniti. Iznenadićete se koliko se zabavljate.

VAGA

Imaćete neophodan kapacitet i vitalnost da bez oklevanja obavite sve što se od vas traži na profesionalnom planu. Moraćete da date svoj doprinos u rešavanju porodičnog problema. Zbog neke društvene obaveze imate veće izdatke nego što ste očekivali.

ŠKORPIJA

Ako budete mudri u izvršavanju svog zadatka i koristite svoju sposobnost da reagujete i prilagodite se, pobedićete u igri. Malo ograničite društveni život, inače će vam oduzeti vreme koje vam je potrebno za posao. Emocionalni odnosi bez problema.

Horoskop
foto: psychoshadow / Alamy / Alamy / Profimedia

STRELAC

Vaša apatija i loše raspoloženje potpuno će vam pokvariti prvi deo dana, ali nemojte zanemariti obaveze koje ne mogu da čekaju. Nemojte da pravite nikakve planove za večernje časove, posvetite ih isključivo odmoru i oporavku.

JARAC

Ako nastupite s puno takta i dobrog raspoloženja u profesionalnoj temi, postići ćete bolje rezultate nego ako pokušavate da se postavite superiorno. Na emotivnom planu, ulazite u pozitivniji period, u kome ćete lako steći nove prijatelje.

VODOLIJA

Iskoristite trenutak povoljne konstelacije na poslu i pokušajte da ostvarite cilj o kojem dugo maštate. Prijatelj će vam dati dobar savet, koji treba da se pridržavate. Intimno i tiho veče, možda naglašena romantika-

RIBE

Ako morate da se suočite sa nejasnim radnim situacijama, napravite pauzu, analizirajte ih temeljno i moći ćete da ih rešite. Trebalo bi da pustite druge da govore i da im date priliku da izraze svoja osećanja.

Bonus video:

02:16

ŽIVIMO U 12. GODINI APOKALIPSE! Astrolog tvrdi: Počeo RETROGRADNI MERKUR I SATURN - utiče na horoskopske znake, EVO ŠTA TO ZNAČI

(Espreso/lepaisrecna/T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.