Tokom pranja belih patika, u mašinu dodajte ovu stvar: Uz ovaj neverovatan trik će blistati kao tek kupljene
Bele patike, Foto: Printscreen/TikTok/ carolina.mccauley

SUPER CAKA

Tokom pranja belih patika, u mašinu dodajte ovu stvar: Uz ovaj neverovatan trik će blistati kao tek kupljene

Koliko god da perete bele patike nikada nisu savršeno čiste da izgledaju kao da su iz prodavnice, ali postoji jedan trik koji oduševljava sve ljude širom sveta

Objavljeno:

Moda belih patika ne prolazi, a one najlepše izgledaju kad su kao nove! To nije baš tako lako postići, ma koliko da ih često peremo, jer se sitne čestice prljavštine uvlače u nabore koji nastaju od nošenja.

Novi savet za efikasno pranje, koji možete da primenite na patike bilo koje boje, jeste da uz njih ubacite i jednu veću plastičnu kesu u bubanj veš-mašine.

Domaćice kažu da upravo trenje sa ovakvom kesom tokom okretanja bubnja veš-mašine pomaže da se i najsitnija prljavština očisti, a ne bude ogrebotina i drugih oštećenja na patikama.

Potrebno je, naravno, da prvo očistite patike, a naročito đonove od grublje prljavštine, izvadite pertle i operite ih odvojeno. Možete i da ih prvo nasapunate i ostavite da pena malo deluje, zatim isperete, pa ubacite i njih u mašinu pošto ste ih prethodno stavili u zaštitnu mrežicu.

Bonus video:

00:11

TIK TOKERKA OTKRILA TRIK ZA ČIŠĆENJE TOSTERA! Mnogi nisu mogli ni da zamisle da je ovako JEDNOSTAVNO, evo u čemu je caka! VIDEO

(Espreso/informer/T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.