I UKUSNO I ZDRAVO!
Ovako Jelena Đoković sprema najukusnije bruskete bez hleba: Neobična kombinacija sastojaka pravi fantastičan ukus
Ukoliko ste u potrazi za savršenim brusketima, žena našeg najboljeg tenisera ima odličan recept
Recepti Jelene Đoković uvek oduševe sve, a tako je svaki put kada sa svojim pratiocima na Instagram profilu deli kako pravi ukusna jela.
Ukoliko ste u potrazi za savršenim brusketima, žena našeg najboljeg tenisera ima odličan recept. Umesto hleba ona koristi krompir, a kao prilog možete da stavite šta god želite. Možda vam deluje kao čudna kombinacija, ali definitivno ćete se oduševiti.
Sastojci:
- krompir
- paradajz
- paprika
- masline
- maslinovo ulje
Priprema:
Krompir isecite na deblje kolutove i kratko kuvajte (pazite da se ne raspadnu), a zatim premažite maslinovim uljem i pospite seckanim paradajzom i paprikom. Stavite na pleh obložen pek papirom i pecite nekih 5 minuta na 180°C. Sada je sezona raznovrsnog povrća, pa ga možete dodavati po želji.
Bonus video:
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!