pažnja
Kineski ručak po receptu Lune Đogani: Ni ne slutite šta radi sa mesom pre prženja, ovo samo iskusni kuvari znaju
Ono što je posebno istakla tokom pripreme obroka je da obavezno pere piletinu koju koristi.
Luna Đogani na svom Jutjub kanalu redovno deli savete ali i recepte sa svojim pratiocima.
Ovaj put je odlučila da napravi kineski ručak za muža i prijatelja Savu Perovića.
- Spremam kinesku hranu, naravno, na moj način - istakla je Đoganijeva, pa otkrila sastojke budućeg ručka.
Ono što je posebno istakla tokom pripreme obroka je da obavezno pere piletinu koju koristi.
- Prvo ću da iseckam ovo meso, a onda ću da ga properem u vangli. Čula sam da treba da se pere meso - otkrila je ona.
Kako izgleda priprema ručka Lune Đogani i kako se dopao obrok suprugu i gostu, pogledajte na snimku ispod teksta:
(Espreso/srbija danas/prenela PV.)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!