Da li je ovo najluđa prosidba ikada? Hrvat otišao na kraj sveta pa kleknuo pred devojku, usledilo neviđeno
Htrvat zaprosio devojku na Atlantskom okeanu, Foto: Printscreen/tiktok/FRANA

šok

Da li je ovo najluđa prosidba ikada? Hrvat otišao na kraj sveta pa kleknuo pred devojku, usledilo neviđeno

Romantični čin veridbe dogodio se na plaži, a kada ga je buduća verenica ugledala nije mogla da sakrije osmeh i oduševljenje.

Objavljeno:

Dizajner, tiktoker i jutjuber Jošoua Čirjak je otputovao “na drugi kraj sveta” kako bi zaprosio svoju devojku Franu Ugarković iz Rijeke koju je upoznao putem Tik Toka.

On se zaputio na ostrvo Martha’s Vineyard u Atlantskom okeanu, na severoistoku Sjedinjenih Američkih Država pored poluostrva Rta Cod u Masačusetsu, kako bi iznenadio svoju izabranicu.

"Idem na drugi kraj sveta da zaprosim devojku koju sam upoznao na TikToku. Danas je dan i od jutra do kasno u noć bio sam potpuno nervozan. Nisam znao šta ću sa sobom", kaže on.

Kako je objasnio u snimku, čim se probudio odmah je pripremio prsten i počeo da pegla odeću kako bi izgledao što lepše, a angažovao je i fotografkinju iz Srbije.

Romantična veridba na plaži

@joshuacirjak PART 3: Rekla je DA 💍🫶🏼 plan je uspiooooo 🤍 Cant wait to spend forever with you @Frana Ugarkovic ♬ original sound - Joshua Cirjak

Romantični čin veridbe dogodio se na plaži, a kada ga je buduća verenica ugledala nije mogla da sakrije osmeh i oduševljenje.

Počela je da plače, prišla mu je, on joj je prvo pružio cveće, a potom je kleknuo i pitao je "Želiš li da se udaš za mene".

@frana Najveće i najljepše iznenađenje😭🤍 25.06.2024 @Joshua Cirjak #engagement #vlog ♬ Love Song for You - Dj Roys

"Zaista nisam mogao da zamislim lepšu veridbu", izjavio je mladić.

Inače, Jošua se u Hrvatsku doselio sa 12 godina, gde je pohađao i srednju školu da bi se vratio u Kanadu na studije gde je diplomirao industrijski dizajn. Međutim, ubrzo je shvatio da je Hrvatska njegov dom i osnovao IUTD Studios. Pre dve godine predstavio je pametni duks koji je napravio u saradnji s Infobipom.

Njegova buduća supruga Frana Ugarković je rodom iz Rijeke koja je odrasla u maloj ostrvskoj državi Bahrain pored Saudijske Arabije, gde je živela do svoje 18. godine.

Ceo život je aktivna u tenisu, te je putovala po svetu na turnire, pri čemu je dobila stipendiju za fakultet u Americi na California State University of Sacramento gde je studirala finansije.

02:04

Neverovatna veridba na nebu i na 3.000 metara nadmorske visine

(Espreso/blic žena/prenela PV.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.